Ble tilbudt 23 millioner for å bli hos Hefner

Playboy-kongen forsøkte å overtale Holly Madison med penger da hun ville forlate ham.

AVSLØRER ALT: Holly Madison slakter ekskjæresten, Playboy-kongen Hugh Hefner, i sin nye bok. Foto: WENN.com
AVSLØRER ALT: Holly Madison slakter ekskjæresten, Playboy-kongen Hugh Hefner, i sin nye bok. Foto: WENN.com Vis mer

SEOGHØR.NO: Hun var lenge én av Hugh Hefners (89) kjærester i Playboy-huset, men følelsene ville ikke vare for realitystjernen Holly Madison (35).

ÉN AV TRE: Sammen med Kendra Wilkinson og Bridget Marquardt var Holly Madison én av Hugh Hefners tre kjærester på 2000-tallet. Nå har Hefner nye kjærester. Foto: Ap
ÉN AV TRE: Sammen med Kendra Wilkinson og Bridget Marquardt var Holly Madison én av Hugh Hefners tre kjærester på 2000-tallet. Nå har Hefner nye kjærester. Foto: Ap Vis mer
23 MILLIONER: Madison ble lovet 23 millioner kroner dersom hun ble boende med Hefner. Hun takket nei. Foto: Ap
23 MILLIONER: Madison ble lovet 23 millioner kroner dersom hun ble boende med Hefner. Hun takket nei. Foto: Ap Vis mer

Nå slakter hun Hugh Hefner. I boken «Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny» avslører Madison at hun ble tilbudt et millionbeløp for å bli værende hos Hefner da hun ville flytte.

«Det stod skrevet svart på hvitt. Testamentet viste at 3 millioner dollar (omlag 23 millioner kroner, journ. anm.) ville bli gitt til Holly Madison ved Hefners død, såfremt jeg fortsatt bodde i Playboy-huset», skriver hun i boken ifølge nettstedet PerezHilton.com.

«Det var mer penger enn jeg visste hva jeg kunne bruke dem på. Men jeg ville uansett ikke ha pengene. Jeg syntes faktisk synd på ham som sank ned på det nivået. Jeg ble støtt av forslaget. Trodde han at han kunne kjøpe meg? Jeg la mappen tilbake på sengen og sa aldri et ord om det».

Saken fortsetter under bildet.


Madison skriver også at Hefner var svært manipulerende.

«Jeg skjønte fort at Hef manipulerte oss og satt oss opp mot hverandre. Jeg forstod at jeg ikke ble behandlet bra. Jeg er ferdig med å være redd for mennesker. Jeg har ingen lojalitet overfor Hef. Jeg har ikke snakket med ham på fire år, så det er ingen grunn til å gjøre det nå heller. Men det er sannheten».

Madison var én av Hefners tre kjærester, sammen med Kendra Wilkinson og Bridget Marquardt, fra 2003 til 2009.

Hun var med i realityseriene «The Girls Next Door» og «Holly's World».LES OGSÅ: Holly Madison vurderte å ta sitt eget liv