Ble tatt ut av skolen etter grov mobbing

- Det er ikke riktig at den som opplever mobbingen skal lide enda mer, sier Jenny Jenssen.

TILBAKE: Jenny Jenssen er tilbake på barneskolen der hun ble utsatt for grov mobbing i tirsdagens TVNorge-program Den store skoledugnaden. Her med programleder Kåre Magnus Bergh. Foto: TvNorge
TILBAKE: Jenny Jenssen er tilbake på barneskolen der hun ble utsatt for grov mobbing i tirsdagens TVNorge-program Den store skoledugnaden. Her med programleder Kåre Magnus Bergh. Foto: TvNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jenny Jenssen (48) ble mobbet så mye i barndommen at foreldrene så seg nødt til å ta henne ut av skolen da hun gikk i sjette klasse.
 
- En 13 år gammel jente fra Bjervik er i løpet av vinteren blitt utsatt for så grov erting og sjikane fra sine medelevers side at foreldrene har sett seg nødt til å ta henne ut av skolen på ubestemt tid, skrev Harstad Tidene i mai 1977, etter at Jennys foreldre tok grep mot mobbingen.

I TVNorge-programmet «Den store skoledugnaden» tirsdag er Jenny tilbake på barneskolen på hjemstedet Bjervik i Nordland der hun ble mobbet av sine medelever.

Selv om artisten også har gode minner fra oppveksten, husker hun godt den vanskelige tiden som mobbeoffer.

- Det var akkurat den tiden jeg begynte å synge. Jeg skilte meg kanskje litt for mye ut. Det er jo «bygdetrollet», at man bare skal være én i mengden. Ellers kapper man nesen av deg. Det er jo sånn som jenter gjør: Utfrysning, stygge meldinger og isolering, sier Jenny Jenssen til Her og Nå.

Da Jenny ble tatt ut av skolen som 13-åring var alternativet å flytte til mormoren i Harstad for å gå på skole der. Isteden fikk hun hjemmeundervisning fram til hun igjen begynte på skolen i åttende klasse.

- Det er jo ikke riktig at den som opplever mobbingen skal lide enda mer, sier Jenny til Her og Nå om hvorfor hun valgte å bli værende i hjembygda.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gift for tredje gang med samme mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer