«Børning 3»

Ble tatt på senga under innspilling

Fredag kveld var den røde løperen rullet ut i anledning premieren på den norske filmen «Børning 3». Der kunne skuespiller Henrik Mestad røpe at det var én ting som ikke gikk helt etter planen under innspillingen.

TILBAKE: Fredag 9. oktober var det duket for premiere på «Børning 3», og skuespillerne var glade for å være tilbake på den røde løperen. Reporter: Martine Johansen. Video: Bjørge Dahle Johansen Vis mer
Publisert

COLOSSEUM KINO (Se og Hør): Fredag kveld var den røde løperen rullet ut utenfor Colosseum kino i Oslo, da det var duket for premiere på den norske bilracingfilmen «Børning 3».

Børning 3 er oppfølgeren til de suksessfulle filmene «Børning» og «Børning 2». Skuespiller Ida Husøy (20) spiller også denne gangen rollen som Roys datter Nina. Jenny Skavlan (34) har tidligere hatt rollen som Sylvia, men i «Børning 3» er Skavlan erstattet med Kathrine Thorborg Johansen (31).

I filmen får man også et gledelig gjensyn med Anders Baasmo (44), Sven Nordin (63) og Otto Jespersen (66) som er tilbake i rollene som henholdsvis Roy, Doffen og Nybakken.

Førstnevnte skuespiller virker spent på filmpremieren, og kan overfor Se og Hør fortelle at han ikke har sett det ferdige resultatet riktig enda.

- Jeg gleder meg veldig. De sier at det er mye å le av her, så jeg får vel nesten bare satse på det, sier han.

Videre forklarer han at innspillingen fant sted for nesten ett år siden, og at grunnet corona har de vært nødt til å utsette premieren frem til nå. Dermed blir det svært spennende å nå få se filmen for første gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer