- Ble tatt på senga da hun fridde

Jeg ble bokstavelig talt tatt på sengen, sier den norske komikeren.

FORLOVET: Komiker Anders Bye og Siri Nilsen forbereder seg på bryllup etter at hun fridde til ham 10. april. Foto: Stella Pictures
FORLOVET: Komiker Anders Bye og Siri Nilsen forbereder seg på bryllup etter at hun fridde til ham 10. april. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Komikeren Anders Bye er for tiden aktuell sammen med sin humormakker Jon Niklas Rønning i showet «Bye & Rønning - redder verden!» på Latter i Oslo.

Men 28-åringen kan glede seg over mer enn gode kritikker. Bye forbereder seg nemlig også på å gifte seg med kjæresten Siri Nilsen (25) - etter at hun fridde 10. april.

- Jeg ble bokstavelig talt tatt på sengen. Jeg satt i sengen da hun fridde. Det var den hyggeligste overraskelsen jeg har fått. Da ble jeg satt ut, sier han til Her og Nå.

Siri Nilsen - som jobber som artist - er også kjent som datteren til visesangeren Lillebjørn Nilsen.

Foreløpig har ikke Anders og kjæresten funnet en bryllupsdato.

- Vi finner noen ledige smutthull innimellom. Det blir nok lettere av at vi begge er i samme bransje, for vi skjønner hverandres situasjon, sier de to til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han kan gjøre hva som helst med meg