BLIR DE SAMMEN? - De er et fint par. Han er en gentleman og hun er bare så søt. De kommer bra overens, har det gøy sammen, forteller en kilde. Foto: All Over Press
BLIR DE SAMMEN? - De er et fint par. Han er en gentleman og hun er bare så søt. De kommer bra overens, har det gøy sammen, forteller en kilde. Foto: All Over PressVis mer

Ble tatt på fersken i Spania

- De er virkelig lykkelige, sier en venn av Renee Zellweger.

SEHER.NO: Nye romanserykter svirrer rundt Bradley Cooper (34) og Renee Zellweger (39). De to skuespillerne har nå nemlig blitt observert sammen med armen rundt hverandre i en kirke under et besøk i Spania, skriver New York Daily News.

Bradley Cooper har besøkt Barcelona denne uka i forbindelse med sin siste film, "Hangover". Men superstjernen har - etter rapportene å dømme - også hatt tid til overs for sin motspiller i den kommende filmen, ”Case 39”...

Paret ble først sett da de gikk på et fly mot den spanske byen på JFK-flyplassen i New York. Etterpå ble de altså observert arm i arm i en kirke, skriver den amerikanske avisen.

Men det stopper ikke der: Også utenfor luksushotellet Hotel Arts Barcelona ble de to sett - nok en gang arm i arm. På toppen av det hele skal de ha blitt fanget på bilde når de spiser frokost sammen, ifølge People.

- De er et fint par. Han er en gentleman og hun er bare så søt. De kommer bra overens, har det gøy sammen og er virkelig lykkelige, sier en venn av Zellweger til People.

Bradley Cooper har nylig også blitt koblet sammen med sin motspiller i ”He's Just Not That Into You”, Jennifer Aniston. Men ifølge New York Daily News skal 34-åringen ha avvist ryktene og sagt at de bare er venner.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!
LES OGSÅ: - Han er en skikkelig playboy