Liam Payne og Rita Ora:

Ble tatt på fersken i hete omfavnelser

Nå spekuleres det i om sangduoen kan være mer enn bare venner.

KOSESTUND: Sangduoen Rita Ora og Liam Payne så ut til å nyte hverandres selskap under mandagens VMAs konsert. Foto: NTB Scanpix
KOSESTUND: Sangduoen Rita Ora og Liam Payne så ut til å nyte hverandres selskap under mandagens VMAs konsert. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært en turbulent sommer på kjærlighetsfronten for den tidligere One Direction-stjernen Liam Payne (24).

Tidligere i sommer bekreftet Cheryl Cole (35) og Liam at de hadde skilt lag etter to år som kjærester. Eksparet er foreldre til sønnen Bear Grey Payne (1), som kom til verden i fjor.

Kun seks uker etter bruddet mellom stjerneparet begynte romanseryktene å svirre rundt 24-åringen og Instagram-modellen Maya Henry (18).

Saken fortsetter nedenfor.

18-åringen og Liam skal ha vært på flere stevnemøter sammen, og flere kilder har bekreftet til nettstedene The Sun og Daily Mail at de dater.

Duoen skal ha møtt hverandre for flere år tilbake, da Maya fikk møte One Direction under et «meet-and-greet»-arrangement som 15-åring.

God kjemi

Denne uken har det derimot oppstått nye romanserykter - etter at sangstjernen Rita Ora (27), som for tiden dater musikeren Andrew Watt (26), og Liam ble observert i hete omfavnelser bak scenen under mandagens VMAs i New York.

Begge sangerne var til stede for å opptre sammen med låten «For You», fra filmen «Fifty Shades Freed». Fansen har siden bruddet med Cheryl hatt et stort ønske om at Rita og Liam skal bli et par.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer