Liam Payne og Rita Ora:

Ble tatt på fersken i hete omfavnelser

Nå spekuleres det i om sangduoen kan være mer enn bare venner.

KOSESTUND: Sangduoen Rita Ora og Liam Payne så ut til å nyte hverandres selskap under mandagens VMAs konsert. Foto: NTB Scanpix
KOSESTUND: Sangduoen Rita Ora og Liam Payne så ut til å nyte hverandres selskap under mandagens VMAs konsert. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det har vært en turbulent sommer på kjærlighetsfronten for den tidligere One Direction-stjernen Liam Payne (24).

Tidligere i sommer bekreftet Cheryl Cole (35) og Liam at de hadde skilt lag etter to år som kjærester. Eksparet er foreldre til sønnen Bear Grey Payne (1), som kom til verden i fjor.

Kun seks uker etter bruddet mellom stjerneparet begynte romanseryktene å svirre rundt 24-åringen og Instagram-modellen Maya Henry (18).

Saken fortsetter nedenfor.

bts

A post shared by Maya Henry (@maya_henry) on

18-åringen og Liam skal ha vært på flere stevnemøter sammen, og flere kilder har bekreftet til nettstedene The Sun og Daily Mail at de dater.

Duoen skal ha møtt hverandre for flere år tilbake, da Maya fikk møte One Direction under et «meet-and-greet»-arrangement som 15-åring.

God kjemi

Denne uken har det derimot oppstått nye romanserykter - etter at sangstjernen Rita Ora (27), som for tiden dater musikeren Andrew Watt (26), og Liam ble observert i hete omfavnelser bak scenen under mandagens VMAs i New York.

Begge sangerne var til stede for å opptre sammen med låten «For You», fra filmen «Fifty Shades Freed». Fansen har siden bruddet med Cheryl hatt et stort ønske om at Rita og Liam skal bli et par.

«For You»-sangerne har allerede en god kjemi på scenen, men nå ser det ut til at kjemien også var til stede bak scenen.

Saken fortsetter nedenfor.

DUETT: Liam og Rita fremfører For You sammen på scenen under MTV VMA-festen. Foto: NTB Scanpix
DUETT: Liam og Rita fremfører For You sammen på scenen under MTV VMA-festen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge Daily Mail var det tilskueren Michal Jacobs (22) som tok den populære sangduoen på fersken. 22-åringen sto helt fremst ved scenen under konserten, og fikk med seg at Liam holdt armene sine tett rundt Rita backstage derfra.

- De sto og snakket, lo, smilte og danset sammen. Hun sto foran Liam og han holdt rundt henne, fortalte Michal til nettstedet.

Sangduoen skal også ha blitt observert mens de hvisket hverandre inn i ørene, og Rita skal ha holdt en kjærlig hånd over Liam sin.

FØRSTE MØTE: Første gang One Directions Liam Payne var på audition til «X-Factor», møtte han Cheryl Ann Fernandez-Versini, den gang Cheryl Cole. Han var 14 år. Hun var 24 år og gift. Nå venter de barn sammen. Video: ITV / Reuters Vis mer

Sjalusi

Før bruddet mellom Cheryl og Liam, ble det lenge spekulert i om at det var trøbbel i forholdet.

En av grunnene skal ha vært at Cheryl var sjalu på Rita, som i en lengre tid har turnert og opptrådt med den tidligere One Direction-stjernen.

Ifølge The Sun var Cheryl desperat for å unngå og stille opp på den røde løperen under Brit Awards i februar med kjæresten.

- Hun vet at alle kommer til å snakke om henne og Liam, og hun er så flau over det hele. Og det hjelper ikke at Liam kommer til å opptre på scenen med en ganske sexy låt sammen med Rita, sa kilden den gang.

SKILTE LAG: Cheryl og Liam kunne i juli meddele at de gikk hvert til sitt. Foto: NTB Scanpix
SKILTE LAG: Cheryl og Liam kunne i juli meddele at de gikk hvert til sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forholdet mellom de to stjernene endte til slutt og ble annonsert i juli i en Twitter-melding.

- Vi er triset over å måtte meddele at våre veier skilles. Det har vært en tung avgjørelse for oss begge, og vi er fortsatt veldig glad i hverandre som en familie, Liam og Cheryl på Twitter.

Slo opp flere ganger

Det er ikke bare det tidligere One Direction-medlemmet som har fått oppmerksomhet for sine tidligere forhold. Også Rita har fått søkelyset rettet mot seg for sitt kjærlighetsliv.

I 2013 ble det kjent at hun hadde funnet lykken med DJ-en Calvin Harris.

Et år senere gjorde duoen det imidlertid slutt opptil flere ganger, før Calvin erklærte at forholdet var over for godt i en Twitter-melding i 2014.

«For å imøtegå spekulasjonene - jeg og Rita avsluttet forholdet vårt for en stund siden. Hun er en vakker, talentfull kvinne og jeg ønsker henne alt mulig godt», twitret Harris den gang.

Ifølge Mirror ville ryktene den gang ha det til at det var ingen ringere enn superstjernen Justin Bieber som sto bak bruddet.

Før Rita ble sammen med Calvin, var hun for øvrig i et forhold med reality-stjernen Rob Kardashian. Etter at det forholdet tok slutt i 2012, påstod en opprørt Rob at Rita angivelig hadde bedratt ham med 20 ulike menn.

PROFILERT PAR: For flere år siden datet Rita Ora reality-stjernen Rob Kardashian (bak t.h.). Foto: All Over Press
PROFILERT PAR: For flere år siden datet Rita Ora reality-stjernen Rob Kardashian (bak t.h.). Foto: All Over Press Vis mer

Sto frem med legningen sin

Rita avslørte tidligere i år at hun har datet både kvinner og menn. Kort tid etter at popstjernen slapp sin nyeste låt «Girls», havnet hun i hardt vær og fikk krass kritikk - ifølge The Sun ble hun anklaget for å utnytte biseksualitet for å selge plater.

The Sun og Vulture skrev at enkelte i LHBT-miljøet, samt andre popartister, har sett rødt på grunn av låta og omtalt den som «tonedøv»

Etter kritikken valgte Rita å ty til Twitter, der hun delte en uttalelse med fansen sin.

Der beklaget hun for at folk var blitt såret av sangen hennes, samtidig som hun fortalte om sin egen legning:

- Hei, alle som leser dette. «Girls» ble skrevet for å representere min sannhet og den er en presis redegjørelse av veldig ekte og ærlige opplevelser i livet mitt, fortalte popstjernen, og la til:

- Jeg har hatt romantiske forhold til både kvinner og menn i løpet av livet, og dette er min personlige reise.

LES OGSÅ: Post Malone havnet i flydrama

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer