Ariel Winter og Levi Meaden:

Ble tatt på fersken i fruktavdelingen

«Modern Family»-stjernen og kjæresten klarte ikke å holde fingrene av fatet.

STORMFORELSKET: «Modern Family»-stjernen Ariel Winter og skuespiller Levi Meaden feiret i helgen ett år som kjærester. Og duoen elsker å vise følelsene de har for hverandre, det være seg på glamorøse fester - eller i matbutikken. Foto: MOVI Inc. / Splash News / NTB scanpix
STORMFORELSKET: «Modern Family»-stjernen Ariel Winter og skuespiller Levi Meaden feiret i helgen ett år som kjærester. Og duoen elsker å vise følelsene de har for hverandre, det være seg på glamorøse fester - eller i matbutikken. Foto: MOVI Inc. / Splash News / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): For ett år siden ble det kjent at tv-stjernen Ariel Winter (19) hadde funnet lykken med skuespiller Levi Meaden (30).

Og forelskelsen ser ut til å være like sterk i dag som den gang.

I helgen feiret turtelduene sitt første år som kjærestepar, og dagen markerte de ved å gi hverandre søte kjærlighetserklæringer på Instagram, ifølge People.

- Jeg er den heldigste jenta i hele verden. Takk for at du er den fantastiske mannen du er, og for at du gjør meg lykkeligere enn jeg noensinne kunne forestilt meg, skrev Ariel blant annet.

Saken fortsetter nedenfor.

Kysset og koste i butikken

Det forelskede paret lar heller ikke sjansen gå fra seg til å vise sin kjærlighet ute i full offentlighet. Daily Mail skriver at duoen så ut til å være helt gale etter hverandre da de var på handletur i matbutikken i Los Angeles.

Ifølge tabloidavisen kysset paret og holdt rundt hverandre mens de sto i grønnsakavdelingen, og Ariels 11 år eldre kjæreste benyttet også anledningen til å ta henne på rumpa.

De to skuespillerne kjøpte blant annet gulrøtter, selleri og kylling, og etter alt å dømme var det Levi som skulle tilberede råvarene.

Saken fortsetter under bildet.

FORELSKET: Ariel Winter og kjæresten Levi Meaden er ikke redd for å vise sine følelser for hverandre. Her blir duoen tatt på fersken i en matvarebutikk i Los Angeles forrige uke. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Ariel Winter og kjæresten Levi Meaden er ikke redd for å vise sine følelser for hverandre. Her blir duoen tatt på fersken i en matvarebutikk i Los Angeles forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret har nemlig vært samboere omtrent like lenge som de har vært kjærester.

Og da Ariel Winter gjestet talkshowet til Jimmy Kimmel i mai, fortalte hun at det stort sett er han som står for kokkeleringen i huset.

- Jeg eier mitt eget hus, jeg kjøpte eget hus i fjor. Kjæresten min og jeg bor sammen, han lager mat og tar seg av alt det praktiske. Det hender at jeg baker pai - gresskar og eple. Jeg er veldig dårlig «konemateriale», sa hun i tv-intervjuet, ifølge Daily Mail.

Klinte til for fotografene

Det er imidlertid ikke første gang den forelskede duoen viser sine følelser for hverandre åpenlyst.

Under Actor Guild Awards i Los Angeles i januar klinte skuespillerparet til foran fotografene og ga hverandre et heftig kyss, før de smilende tok seg tid til å hilse på fansen.

Noen måneder senere, under SAG-utdelingen, gjorde paret heller ikke noe forsøk på å skjule følelsene sine overfor hverandre. Alt gikk imidlertid ikke helt etter planen for turtelduene.

- Vi kom til LACMA for å se Guillermo de Toros utstilling, men den var stengt. Nå plasker det ned ute og vi er stuck i regnet fordi vi parkerte for langt unna, fortalte Ariel til følgerne sine på Snapchat den gang, ifølge E! News.

Et par daget etter bekreftet en talsperson at Ariel og Levi var kjærester - kun fem måneder etter at det ble slutt med ekskjæresten Laurent Gaudette (20).

Fikk hjelp av Kim

Det var i juni 2016 at Ariel selv publiserte et innlegg på sosiale medier hvor hun bekreftet bruddet.

Ifølge UsWeekly var det nemlig veldig få som hadde fått med seg at duoen hadde gjort det slutt - til tross for gjentatte hint om at hun var blitt singel.

I Instagram-innlegget, som hun opprinnelig publiserte på Twitter, skrev Ariel følgende bildetekst:

- Hei der, pressefolk!!!! sammen med en emoji som forestiller en hånd som vinker.

Den unge skuespilleren hadde fått «hjelp» av realitystjernen Kim Kardashian (35) i Twitter-innlegget sitt, ettersom det inneholder et GIF-bilde fra TV-serien «Keeping Up With the Kardashians».

På bildet kunne man se Kim Kardashian som beveger leppene over underteksten «jeg driver liksom og gir hint om at jeg er singel» (oversatt fra engelsk, journ.anm.).

LES OGSÅ: Nå skjuler de ikke lenger sin kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer