TATT PÅ FERSKEN: Brad Pitt gjør nå alt for å kvitte seg med røyken for godt, etter å ha blitt tatt på fersken av døtrene Zahara og Shiloh. Foto: All Over Press
TATT PÅ FERSKEN: Brad Pitt gjør nå alt for å kvitte seg med røyken for godt, etter å ha blitt tatt på fersken av døtrene Zahara og Shiloh. Foto: All Over Press Vis mer

Ble tatt på fersken av barna

Nå tvinges Brad Pitt til å legge om livsstilen.

Publisert
SEHER.NO: Med seks barn i huset og kjæresten Angelina Jolie er det ikke mange steder filmstjernen Brad Pitt kan gjemme seg vekk når han vil være for seg selv.


Det fikk 47-åringen blant annet nylig merke da han nylig ble tatt i å smugrøyke utenfor huset familien leier i Budapest, mens Brad spiller inn film der.

Døtrene Zahara og Shiloh skal ha fulgt etter ham ut på trappa, da de tok ham på fersken, ifølge The Sun.

- De trodde ikke det de så, fordi han alltid har sagt til dem at røyking er skadelig, sier en kilde nær stjernen til avisen.

Den pinlige episoden skal ha fått Brad til å skamme seg så fælt at han nå forsøker alt for å stumpe røyken for godt.

Ifølge The Sun har han i løpet av de siste to uken prøvet alt fra hypnose til nikotintyggegummi og sukkertøy for å erstatte suget etter sigarettene.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Blir presset av barna til å gifte oss

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer