Lily James og Dominic West:

Ble tatt på fersken - «svarer» slik

Stjernen ble i helgen fotografert da han kysset skuespiller Lily James - til tross for at han er gift. Nå «svarer» ekteparet.

RYKTER: Denne helga ble Dominic West observert mens han kysset skuespilleren Lily James. Nå «svarer» han med nye bilder sammen med kona, til full forvirring. Foto: David Fisher / Shutterstock / MIKE / Splash News / NTB
RYKTER: Denne helga ble Dominic West observert mens han kysset skuespilleren Lily James. Nå «svarer» han med nye bilder sammen med kona, til full forvirring. Foto: David Fisher / Shutterstock / MIKE / Splash News / NTB Vis mer
Publisert

Denne helgen snudde «Mamma Mia»-skuespilleren Lily James (31) nettet nærmest på hodet, etter at hun ble observert da hun og den godt gifte skuespilleren Dominic West (50) kysset under en helgetur til Roma. Han er blant annet kjent fra serier som «The Affair» og «The Wire».

På bildene, som er publisert av blant andre Mirror, kan man tydelig se at James og West hadde vanskeligheter med å holde fingrene for seg selv, og de er observert sammen både på flyplassen, på elsparkesykkeltur, på sightseeing og mens de spiser frokost.

Under frokosten kulminerte det hele i et kyss.

De to spiller mot hverandre i serien «The Pursuit of Love», som er under innspilling. Der spiller de far og datter.

På bildene har han også tatt av seg gifteringen.

De noe sjokkerende bildene ble publisert hos en rekke internasjonale medier, og utroskapsryktene var dermed et faktum.

Nå sjokkerer imidlertid West og kona Catherina Fitzgerald, som han har vært gift med siden 2010, nok en gang, etter at de tirsdag formiddag gikk ut og «kommenterte» utroskapen, ifølge blant andre Aftonbladet.

Delte ut lapp

Det skjedde i form av en håndskrevet lapp, som ble gitt ut til de oppmøtte fotografene utenfor parets hjem i Cippenham i Wiltshire.

«Ekteskapet vårt er sterkt og vi er uten tvil fremdeles sammen. Tusen takk», sto det på lappen, som er signert ekteparet.

LAPP: Denne lappen ble gitt til oppmøtte fotografer utenfor ekteparets hus. Foto: Splash News / NTB
LAPP: Denne lappen ble gitt til oppmøtte fotografer utenfor ekteparets hus. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Det samme skal West ha sagt muntlig til de oppmøtte fotografene, mens han poserte for en rekke bilder sammen med kona - der de blant annet kysser og holder rundt hverandre.

SAMMEN: Dominic West og Catherine FitzGerald fortalte de oppmøtte fotografene at de fremdeles er godt gift. Foto: Mike / Splash News / NTB
SAMMEN: Dominic West og Catherine FitzGerald fortalte de oppmøtte fotografene at de fremdeles er godt gift. Foto: Mike / Splash News / NTB Vis mer

Både West og kona hadde hendene i lomma, og det var derfor ikke synlig om de hadde på seg gifteringene sine. Det har også fått spekulasjonene til å svirre ytterligere.

Paret har foreløpig ikke gitt noen ytterligere kommentarer til den påståtte utroskapen, og skuespilleren skal ha nektet å svare på spørsmål vedrørende Italia-turen.

Som nevnt har ekteparet vært gift siden 2010. De deler også de fire barna Dora (13), Senan (12), Francis (11) og Christabel (7). 50-åringen har også dattera Martha West (22) fra et tidligere ekteskap.

FORT I SVINGENE: Marius Hammer og Marielle Christina Trældal er nykommere i Dplay-serien «Singletown», og det tar ikke lang tid før fristelsene kommer på løpende bånd. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Oppsiktsvekkende uttalelser

Det er kanskje ikke alle som mener utroskapsryktene er like sjokkerende. Enkelte har nemlig nærmest ventet på en skandale fra Dominics side, etter en rekke oppsiktsvekkende uttalelser tidligere.

Han har nemlig ved flere anledninger latt seg intervjue om temaer som ekteskap og utroskap.

I et intervju med Evening Standard i 2016 uttalte han blant annet at kvinner burde tilgi menn oftere for utroskap.

- Jeg mener at kvinner burde overse affærer oftere. Jeg gjør virkelig det. Det er tåpelig å sparke ut noen bare for en flørt, er det ikke? Alle burde se gjennom fingrene når det kommer til menns oppførsel i alderen mellom 40 og 50. Bare la det passere, uttalte han den gang.

LØGNDETEKTOR: Jørgine Vasstrand innrømmer at hun ble revet med da hun arrangerte løgndetektortest for familien sin under innspillingen av «Funkyfam». Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Romanserykter

Lily James, kjent fra «Mamma Mia 2» og «Downton Abbey», har nærmest gått under jorda siden helga, og har foreløpig ikke kommentert hendelsen.

Helt siden i sommer har det stormet rundt skuespilleren, og det har spesielt vært stor interesse for de mange romanseryktene som har svirret.

I juli ble hun nemlig observert med «Captain America»-skuespilleren Chris Evans (39), og det ble dermed spekulert på om det var en gryende romanse mellom dem.

Internasjonale medier publisert bilder av de to stjernene sammen i ulike sammenhenger i London. De to stjernene har aldri offentlig bekreftet - eller avkreftet - at de var i et forhold.

James var tidligere i et forhold med «The Crown»-skuespilleren Matt Smith (37), men de skal ha gått hver til sitt i desember i fjor. Paret fant imidlertid tilbake til hverandre denne våren, men har avsluttet forholdet igjen.

LES OGSÅ: - De kan komme seg gjennom hva som helst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer