ÅPNER OPP OM FORHOLDET: Karsten Warholm og kjæresten Oda Djupvik forteller hvordan de pleier forholdet sitt. Her avbildet under årets Idrettsgalla. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP OM FORHOLDET: Karsten Warholm og kjæresten Oda Djupvik forteller hvordan de pleier forholdet sitt. Her avbildet under årets Idrettsgalla. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Karsten Warholm og Oda Djupvik:

- Ble tatt litt på senga

Karsten Warholm om forholdet til kjæresten, og hva han tenkte etter den tårevåte talen som var på alles lepper.

Publisert

I helgen gikk den årlige Idrettsgallaen av stabelen i CC Amfi på Hamar. Flere av landets største idrettstjerner stakk av med gjeve priser, blant dem friidrettsutøveren Karsten Warholm (23) - som kunne ta med seg hele tre priser hjem.

På den røde løperen før utdelingen dukket 23-åringen opp med kjæresten, Oda Djupvik (21). Duoen har vært et par siden slutten av 2015, og har hele veien svært private når det kommer til å snakke om forholdet sitt.

- Det er mer enn nok

Med tanke på at Warholm har et tett treningsprogram og mye på agendaen, er det nok flere som lurer på hvordan duoen får tid til hverandre - noe som Djupvik kunne forsikre om at de gjør.

- Ja vi får det. Vi får noen rolige kvelder sammen i uka og jeg kan si at det er mer enn nok, flirte hun, før Warholm la til:

- Vi slapper som regel bare av, det er det vi gjør. Det er trening, og så er det avslapning, så enkelt er det.

KVALITETSTID: Karsten Warholm og kjæresten Oda Djupvik får tid til hverandre mellom Warholms treningsøkter og travle hverdager. Foto: NTB Scanpix
KVALITETSTID: Karsten Warholm og kjæresten Oda Djupvik får tid til hverandre mellom Warholms treningsøkter og travle hverdager. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor var også idrettstjernens kjæreste til stede på Idrettsgallaen, og under Warholms takketale valgte han å snakke åpent om helseutfordringene hennes.

- Jeg har en kjæreste. Hun var veldig syk, men vi kom oss gjennom det. Vi har gjort dette sammen. Jeg mener dette er en lagprestasjon, sa han blant annet i den rørende takketalen.

STILIG: Hekkeløper Karsten Warholm kom stilig kledd under årets Idrettsgalla, og antrekket er inspirert av en kjent filmkarakter. Reporter: Marte Nyløkken Helseth. Vis mer

Kom som en overraskelse

Takketalen er noe 23-åringen i etterkant har uttrykt at han angrer seg over, og har blant annet avslørt overfor Dagbladet at det ikke var planlagt å nevne kjæresten.

- Det var litt som å våkne opp med fylleangst. Hvorfor sa jeg det? Jeg kjente mye på det den morgenen, men det gikk seg heldigvis til. Det er mye takket være responsen, respekten og tilbakemeldingene jeg fikk. Det varmet, fortalte han.

RØRENDE TALE: Under fjorårets Idrettsgalla fortalte en ærlig Karsten Warholm om kjæresten Oda Djupviks helseutfordringer. Dette skulle imidlertid vise seg å være noe han angret på i ettertid. Foto: NTB Scanpix
RØRENDE TALE: Under fjorårets Idrettsgalla fortalte en ærlig Karsten Warholm om kjæresten Oda Djupviks helseutfordringer. Dette skulle imidlertid vise seg å være noe han angret på i ettertid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til Se og Hør fortalte Warholm under helgens Idrettsgalla at han ble tatt litt på senga av fjorårets tale.

- Jeg har troen på at ting skal være litt ekte. Den i fjor var jo litt sånn som jeg sa, jeg var klink edru, men jeg våknet opp med fylleangst likevel. Da ble jeg tatt litt på senga, og det kom litt som en overraskelse, fortalte 23-åringen.

På spørsmål om hvorfor han angret på talen i fjor, som blant annet omhandlet kjæresten, svarte han:

- Jeg gjorde det, fordi sånne personlige ting ... hva skal jeg si. Jeg er en idrettsutøver og det er det jeg driver med, og det er det som i så fall er det eneste som tilhører offentligheten. Jeg og Oda er ganske private og det kommer vi til å fortsette å være.

Til tross for at Warholm og kjæresten er svært private når det kommer til å uttale seg om forholdet sitt, har det likevel hendt at de har snakket om hverandre.

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Tea Kristine Broholm og Fredrik Norum er det eneste gjenværende «Paradise Hotel»-paret fra årets sesong. Video: Rød Løper Vis mer

- Flink til å ta vare på alle

I oktober var Djupvik med Warholm til verdensmesterskapet i Doha, hvor sistnevnte løp inn til gullmedalje på 400 meter hekk. Etter løpet var det en tydelig stolt Djupvik som fortalte til TV 2 at hun ble rørt av kjærestens prestasjon på Khalifa stadion.

Til kanalen avslørte Djupvik også hva hun liker best med Warholm.

– Det beste må være hvor flink han er til å ta vare på alle rundt seg, så vi merker egentlig veldig lite av det sirkuset som foregår rundt ham. Utenom sånne settinger, sa hun.

Warholm innrømmet på sin side at kjæresten er viktig for ham.

STØTTESPILLER: Karsten Warholm har tidligere ikke lagt skjul på at kjæresten Oda Djupvik er viktig for ham. Her er de to avbildet i 2017, etter Warholms seier i 400 meter hekk under verdensmesterskapet i friidrett. Foto: NTB Scanpix
STØTTESPILLER: Karsten Warholm har tidligere ikke lagt skjul på at kjæresten Oda Djupvik er viktig for ham. Her er de to avbildet i 2017, etter Warholms seier i 400 meter hekk under verdensmesterskapet i friidrett. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun bor nærme meg, så vi ser hverandre ofte. Alle som på en måte er stabile og er der for deg i hverdagen, uansett om det er bra eller dårlige dager, så er det veldig fint å ha kjæresten sin og familien sin der, sa han til TV 2 den gang.

- En kjernekar

Det er ingen tvil om at Warholm har opparbeidet seg en eksemplarisk karriere som friidrettsutøver, og til stadighet preger mediebildet med sine prestasjoner.

Til tross for dette har kjæresten tidligere forsikret om at 23-åringen er akkurat den samme som hun ble kjæreste med for snart fire år siden.

- Karsten er akkurat slik folk ser ham. Han er en kjernekar. Alt er bare fantastisk med ham, sa Djupvik til Se og Hør under fjorårets Idrettsgalla.

LES OGSÅ: Kjøpt seg drømmeboligen med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer