Julian Rassat:

- Ble tatt fullstendig på senga

Den 23 år gamle fiskeren har fått massiv oppmerksomhet etter TV-deltakelsen - nå har han også mottatt pris for sin opptreden.

TVFJES: Julian Rassat forteller at livet er fullstendig snudd på hodet etter TV-deltakelsen. Foto: Matti Bernitz / TV 2
TVFJES: Julian Rassat forteller at livet er fullstendig snudd på hodet etter TV-deltakelsen. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne høsten har norske TV-seere stiftet bekjentskap med deltakerne i den nye TV 2 serien «Kompani Lauritzen: Tropp 1».

Programmet tar for seg et dusin ukjente unge voksne, som sliter med å få orden på livet sitt.

Mange har hyllet både programmet og deltakerne. Samtlige av de 12 modige som var med i programmets aller første sesong, ble kjendiser omtrent over natten.

«TROPP 1»: Det var en flørt mellom to av deltakerne som man ikke fikk se på TV. Reporter: Sofie Losen. Video: Celina Morken Vis mer

En av dem som har fått massiv oppmerksomhet etter TV-deltakelsen, er Fredrikstad-mannen Julian Rassat (23).

- Jeg har ikke akkurat mastergrad i impulskontroll og konsekvenstenkning. Det jeg gruer meg mest til er å bli utfordret i ting som er skummelt og ubehagelig. Høyder er noe av det jeg frykter mest. Jeg er veldig glad i adrenalinfølelsen, selv om det også er det verste jeg vet. Så her er det skrekkblandet fryd!, sa Rassat til NTB i forkant av deltakelsen.

23 åringens mange gullkorn og store hjerte har vunnet frem hos titusenvis av TV-seere, og han har av flere blitt omtalt som en «legende».

Rassat har heller ikke lagt skjul på at det har vanket mye interesse rundt ham etter at han ble med på programmet.

VINNERE: Det er finale i sesongens første «Kompani Lauritzen: Tropp 1» og en vinner skal kåres. Video: Rød Løper / TV 2 PLAY. Vis mer

Faktisk har han gjort seg såpass bemerket at han nylig stakk av med prisen «Årets navn» i Fredikstad Blad.

I skrivende stund har Facebook-innlegget til lokalavisen fått hele 2400 likerklikk, og hundrevis har lagt ved sine gratulasjoner i kommentarfeltet.

Ble tatt på senga - bokstavelig talt

Hovedpersonen selv forteller til Se og Hør at han ble tatt fullstendig på senga av den overraskende hyllesten.

- Det er ikke tull engang - jeg lå og sov da de kom på døra. De kom først inn på rommet mitt og vekket meg. Deretter var det rett opp og kle på seg og ned i stua for å ta i mot prisen.

HJEMMEKJÆR: Julian Rassat trakk seg fra konkurransen. Foto: Se og Hør
HJEMMEKJÆR: Julian Rassat trakk seg fra konkurransen. Foto: Se og Hør Vis mer

Rassat forteller at han synes det er stort å bli tildelt den gjeve utmerkelsen, og legger til at han er svært takknemlig for at såpass mange har lagt igjen en stemme på han.

- Jeg tror jeg fikk 50% av alle stemmene. Det er ganske rørende å se at jeg blir så godt likt av alle aldersgrupper. Jeg har utelukkende bare fått positive tilbakemeldinger - både i etterkant av deltakelsen og av prisen.

Store forskjeller

23-åringen forteller at det har vært en stor omveltning å være med på det folkekjære programmet, men at han aldri har angret på at han takket ja.

- Jeg får jo mye oppmerksomhet. Jeg kan knapt gå på gaten uten at det kommer bort noen som vil ta selfie eller vil ha en autograf. Det er veldig annerledes, men unektelig svært hyggelig. Det har vært en reise jeg aldri ville vært foruten.

«KOMPANI LAURITZEN: TROPP 1»: Vi dro hjem til og tok en prat med Julian Rassat i Fredrikstad. Reporter: Ellen Høiby. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

Kryptisk til andre prosjekter

Fiskeren fra Fredrikstad røper at han også har blitt flinkere til å stå opp tidsnok når han skal på jobb.

Han påpeker at han alltid har møtt opp på jobb, men legger til at han tidvis har forsovet seg før deltakelsen i «Tropp 1» - det er det nå blitt slutt på.

Selv om han trives på jobb, utelukker han heller ikke enda en fremtidig TV-opptreden - men med visse betingelser.

COMEBACK: Kristin Gjelsvik gjør TV-comeback i Amazon Videos nyeste datingprogram der deltakerne skal forsøke å finne kjærligheten i en badstue. Video: Amazon Prime / Rød Løper. Vis mer

- Jeg må kunne kombinere TV og jobb som fisker - det er ett av kravene for at jeg skal takke ja. Jeg har jo hatt en helt fantastisk opplevelse, og tenker at jeg ikke kommer til å takke nei om det er noe jeg faktisk kunne tenke meg å delta på. Det har vært et par tilbud oppe - uten at jeg kan gå i detalj på hvilke de er, naturlig nok, sier han med et glimt i øyet.

LES OGSÅ: Kommer med stikk til storesøsteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer