Daniel Radcliffe:

Ble tatt for å være uteligger

«Harry Potter»-stjernen forteller om bisarr hendelse.

MISFORSTÅELSE: Harry Potter-skuespiller Daniel Radcliffe forteller om en hendelse hvor en fremmed mann trodde at han var en uteligger. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De fleste ville nok kjent igjen den verdenskjente skuespilleren Daniel Radcliffe (30) på gata, men det har imidlertid vist seg at ikke gjelder alle.

RØD LØPER: Her på Harry Potter-premiere med kollegaene Rupert Grint og Emma Watson i 2011. Foto: NTB Scanpix.
RØD LØPER: Her på Harry Potter-premiere med kollegaene Rupert Grint og Emma Watson i 2011. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Den 30 år gamle skuespilleren ble berømt over natten som elleveåring etter at han spilte hovedrollen som Harry Potter i den velkjente filmserien.

Nylig gjestet han «The Graham Norton Show», og der delte han noen interessante øyeblikk han har opplevd i offentligheten.

- Det er rart og morsomt med noen veldig rare øyeblikk, fortalte Radcliffe før han åpnet opp om en hendelse som nylig utspant seg i New York, ifølge Fox News.

30-åringen avslørte nemlig at det slettes ikke er alle som kjenner han igjen, da han nylig ble forvekslet for å være en uteligger.

Fikk penger av fremmed

Radcliffe befant seg i storbyen sammen med kjæresten Erin Darke (35) da hun var inne i en butikk, mens skuespilleren sto og ventet på utsiden.

- Jeg var utenfor sammen med vår adopterte hund. Det var veldig kaldt og jeg hadde på meg en hettegenser, en fleecegenser og en stor frakk. Fordi det var så kaldt så bøyde jeg meg ned for å varme hunden, og jeg så en mann se på meg idet han gikk forbi, forteller 30-åringen, og fortsetter:

- Men, så kom han tilbake igjen og ga meg fem dollar og sa «kjøp deg en kaffe, kamerat». Jeg trenger tydeligvis å barbere meg oftere.

OPPSIKTSVEKKENDE: Skuespilleren forteller at han fikk fem dollar av en fremmed mann som trodde han var en uteligger. Foto: NTB scanpix
OPPSIKTSVEKKENDE: Skuespilleren forteller at han fikk fem dollar av en fremmed mann som trodde han var en uteligger. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om stjernen ikke akkurat har noen problemer når det kommer til økonomien sin, har han tidligere vært åpen om personlige problemer.

I fjor fortalte 30-åringen åpenhjertig om hvordan berømmelsen gikk fra å være noe positivt, til å bli en hodepine.

Taklet berømmelsen med alkohol

For «Harry Potter»-stjernen ble det å ty til alkoholen den kjappeste måten å glemme at han ble overvåket døgnet rundt. Det fortalte han i aktualitetsprogrammet «Off Camera With Sam Jones», gjengitt av Huffington Post.

Radcliffe har flere ganger vært åpen om utfordringene som møtte ham i slutten av tenårene, den gang da drikkeproblemet hans utviklet seg.

30-åringen har eksempelvis uttalt at det finnes scener fra de siste «Harry Potter»-filmene han ikke husker å ha spilt inn.

- Det var en tid da jeg ønsket å leve et jetsettliv, som slett ikke passet meg. Jeg drakk mye. Jeg var så synlig i offentligheten, og en indre kamp i meg sa at jeg selvsagt kunne ha et normalt liv. De fleste menneskene kan trolig ha det, men jeg kan definitivt ikke det, fortalte han i 2011.

KUNST: Catwalken til det spanske motehuset «Desigual» tok en overraskende vri. Video: Rød Løper Vis mer

Holdt forholdet skjult

I dag har han for lengst lagt flaska på hylla, en beslutning han flere ganger har gitt kjæresten, Erin Darke, æren for. Han kjenner likevel på et forventningspress fra offentligheten, om å alltid vise seg fra «sin beste side».

- Når du har en god jobb og tjener bra, har du på mange måter ikke lov til å klage eller være lei deg. Det er definitivt noe jeg kjenner på. Av og til tar jeg meg selv i å tenke: «Hvis jeg kjenner at noe er vanskelig, gjør jeg noe feil? Er jeg dårlig på å være berømt da?», sa han.

TURTELDUER: Daniel Radcliffe og kjæresten Erin Darke har vært et par siden 2012. Her avbildet under Tony Awards i 2014. Foto: NTB Scanpix
TURTELDUER: Daniel Radcliffe og kjæresten Erin Darke har vært et par siden 2012. Her avbildet under Tony Awards i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det var i 2012 at «Harry Potter»-stjernen fant lykken med Darke. Duoen møttes under innspillingen av filmen «Kill Your Darlings» i 2012, kort tid etter at Radcliffe hadde avsluttet forholdet til Rosie Coker.

Forholdet til Erin Darke holdt skuespilleren skjult i to år for omverdenen, før de i 2014 viste seg for første gang sammen under Tony Awards.

LES OGSÅ: Skaper full forvirring med dette bildet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer