Ble tatt for å være prostituert

- Hvis du rører meg én gang til, skyter jeg deg!

ALLTID BEREDT: Parton er opptatt av utseende, og har tidligere uttalt at hun aldri fjerner sminken i tilfelle brann eller jordskjelv... Foto: AP
ALLTID BEREDT: Parton er opptatt av utseende, og har tidligere uttalt at hun aldri fjerner sminken i tilfelle brann eller jordskjelv... Foto: AP Vis mer
SEHER.NO: Country-stjernen Dolly Parton (63) er kanskje like kjent for sitt utseende som sine mange hits. 63-åringen sverger til masse sminke, parykk, og har aldri lagt skjul på at hun har operert brystene opptil flere ganger. 

På "The David Letterman"-show innrømmet Parton nylig at utseendet hennes ikke alltid har vært til hennes fordel.

Ifølge FemaleFirst skal sangeren og en venninne ha blitt tatt for å være prostituerte en av de første gangene de besøkte New York.

- Vi tok inn på et hotell i et område hvor alle de prostituerte hang, og mannen trodde nok vi var blant dem. Jeg hadde stort hår og så skitten ut som jeg gjør, forteller Parton, som opplevde at mannen, som ikke godtok et nei som svar, virket svært truende.

- Vi var bare to landsbyjenter og fedrene våre hadde utstyrt oss med pistol da vi dro hjemmefra, forteller Dolly, som så seg nødt til å true med våpenet.

- Hør her. Hvis du rører meg én gang til, skyter jeg deg!

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Øverst på puppetronen