GNISNINGER: Hekkeløper Christina Vukicevic trener med sin lillebror Vladimir i samme idrett, og innrømmer at det kan oppstå gnisninger mellom de to på grunn av det tette samarbeidet. Foto: SCANPIX
GNISNINGER: Hekkeløper Christina Vukicevic trener med sin lillebror Vladimir i samme idrett, og innrømmer at det kan oppstå gnisninger mellom de to på grunn av det tette samarbeidet. Foto: SCANPIX Vis mer

Ble tatt for å være gift med broren

- Det er ikke alle som skjønner at vi er søsken, sier Christina og Vladimir Vukicevic.

Publisert
SEOGHØR.NO: Christina Vukicevic (24) deler sin hekkeløp-lidenskap med lillebror Vladimir (20). Nå vil søskenparet bli best i verden, og tilbringer mye tid sammen både på trening og privat.

Nettopp dette kan by på visse utfordringer for de to.

- Jeg føler meg heldig og priviligert som kan omgås søsteren min på den måten. Men det kan bli litt gnisninger, for eksempel på treningsleir. Vi har jo en litt mer eksotisk bakgrunn, fra litt lenger sør i Europa, som gjør at vi viser litt mer følelser, sier Vladimir Vukicevic til Dagbladet.

Søskenparet trenes av sin egen far Petar, og også Christina innrømmer at det kan bli en del søskenkrangler under det nære samarbeidet.

- Vi er litt villdyr og kan være ganske temperamentsfulle begge to. Det hender vi klikker, men det er bare sånn det er. Vi er jo søsken, sier hun til avisen.

Med samme etternavn har søskenparet også opplevd at flere har misforstått deres relasjon når de er ute på reiser sammen.

- Vi gjør jo mye sammen. Når vi for eksempel er på treningssamling i USA, drar vi på «roadtrip» sammen. Men det er ikke alle som skjønner at vi er søsken. Da vi kom til flyplassen i USa i fjor, var det en som spurte om vi var gift, sier Vladimir lattermildt til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Kjæreste med fotballproff

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer