AVSLØRER: I en ny episode av «E! True Hollywood Story» er det Kim Kardashian West som er i fokus. I dokumentarserien deler 38-åringen flere oppsiktsvekkende historier fra livet sitt. Foto: NTB Scanpix
AVSLØRER: I en ny episode av «E! True Hollywood Story» er det Kim Kardashian West som er i fokus. I dokumentarserien deler 38-åringen flere oppsiktsvekkende historier fra livet sitt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian West:

Ble tatt for å være farens elskerinne

Det viser seg at det er mye man ikke vet om den verdenskjente 38-åringen.

Publisert

Selv om realitystjernen og firebarnsmoren Kim Kardashian West (38) er en av verdens mest berømte kvinner, viser det seg nå at det fortsatt er mye man ikke vet om henne.

Det er ikke akkurat ukjent at den mye omtalte Kardashian/Jenner-klanen både titt og ofte deler om privatlivet sitt med pressen, men enkelte ting har de imidlertid valgt å holde for seg selv - i alle fall Kim Kardashian West. I den siste episoden av dokumentarserien «E! True Hollywood Story» er det nemlig 38-åringen som er i fokus, og der kommer det frem litt av hvert.

Det skriver britiske Mirror.

DEN GANG DA: Kim Kardashian avbildet på en fest sommeren 2008, året etter at «Keeping Up with the Kardashians» hadde premiere. Foto: AP/ NTB scanpix
DEN GANG DA: Kim Kardashian avbildet på en fest sommeren 2008, året etter at «Keeping Up with the Kardashians» hadde premiere. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Lurte paparazziene

Blant annet forteller realitystjernen hvordan hun manipulerte pressen og paparazziene i sine tidlige dager som kjendis for å opparbeide sjernestatusen sin.

Kardashian og bestevennen Jonathan Cheban (45) forteller om en hendelse der de bestemte seg for å lure paparazziene til å tro at de skulle spise middag med popstjernen Britney Spears (37) - selv om det var langt fra tilfellet.

NØYE PLANLAGT: Kim Kardashian og Jonathan Cheban lurte paparazziene trillrundt. Her er de avbildet på vei ut av bilen i New York i september. Foto: NTB Scanpix
NØYE PLANLAGT: Kim Kardashian og Jonathan Cheban lurte paparazziene trillrundt. Her er de avbildet på vei ut av bilen i New York i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I dokumentarserien forteller Cheban at han og Kardashian befant seg i New York, og at de visste hvilket hotell Spears bodde på. Ifølge duoen flommet det over av paparazzier utenfor popstjernens hotell, og da så Kardashian og Cheban en gylden mulighet.

De forteller videre at de bestemte seg for å bli sluppet av utenfor hotellet til Spears, slik at de kunne bli fotografert av paparazziene på vei inn.

- Vi gikk inn og gjemte oss i lobbyen, ventet ti minutter og gikk ut igjen. Neste dag var overskriftene «Kim dro for å besøke Britney», forteller Jonathan i dokumentarserien.

AVSLØRING: Kim Kardashian hadde egentlig tenkt å holde en hemmelighet for seg selv, men da hun fikk noen glass innabords, gikk ikke dét helt etter planen. Video: E! Vis mer

Farens elskerinne

Det dukker opp flere interessante historier under episoden av serien, og en av dem handler om rettssaken til den tidligere amerikanske fotballspilleren O.J. Simpson (72).

Kardashian-klanens far, avdøde Robert Kardashian, var en av de som forsvarte Simpson i det som kan sies å ha vært en av verdens mest oppsiktsvekkende og omtalte drapssaker.

På dette tidspunktet var Kim bare 14 år gammel, og i dokumentarserien innrømmer hun at rettssaken var det første som splittet familien deres, med tanke på at moren, Kris Jenner (63), trodde at Simpson var skyldig i drapet på ekskona, Nicole Brown Simpson og hennes venn, Ron Goldman.

DØDE AV KREFT: Robert Kardashian og Kris Jenner var gift fra 1978 til 1991. I 2003 døde ham som følge av kreft. Her er han avbildet i 1996. Foto: NTB Scanpix
DØDE AV KREFT: Robert Kardashian og Kris Jenner var gift fra 1978 til 1991. I 2003 døde ham som følge av kreft. Her er han avbildet i 1996. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Videre avslører firebarnsmoren at det skjedde noe helt spesielt da rettssaken sto på. Hun forteller at hun ble tatt for å være farens elskerinne etter at hun ble fotografert av paparazzier på vei inn i huset hans. Ifølge Kardashian dukket det opp overskrifter som: «Robert Kardashians elskerinne dukker opp utenfor huset hans».

- Jeg tenkte: «Dette kan ikke være ekte - lyver de om slikt?». Da lærte jeg en lekse om at ikke alt er som det du tror at det er, forteller realitystjernen i dokumentarserien.

Ville bli realitystjerne

I dokumentarserien kommer det også frem at 38-åringen drømte om å bli realitystjerne allerede som 12-åring. Kardashian forteller at drømmen fikk sitt utsprang etter at hun så dokumentarserien «The Real World» i 1992.

TV-serien handlet om en gruppe unge mennesker som ble plassert i et bokollektiv med kamera i alle rom, og har av enkelte blitt definert som den første realityserien.

- Jeg sa: «Herregud, dette er det jeg vil gjøre når jeg blir eldre. Jeg vil være med i et realityprogram», sier 38-åringen.

Siden den gang er det trygt å si at realitydrømmen gikk i oppfyllelse for firebarnsmoren og resten av familien. Men, med stjernestatus følger det også med paparazzier. I dokumentarserien avslører Kardashian at hun fikk opplæring av den aller beste når det kommer til hvordan hun skal gå ut av biler foran paparazziene.

Læreren var ingen ringere enn barndomsvenninnen og hotellarving Paris Hilton (38).

TAKKNEMLIG: I et nytt klipp av «Keeping Up With The Kardashians», avslører Kim Kardashian hvilken kjendis som alltid kan regne med hennes støtte. Video: E! Vis mer

- Jeg husker at vi satt i SRL Mercedesen hennes, og på det tidspunktet lå paparazziene på bakken for å prøve å få et bilde under kjolen din, og hun sa til meg: «Ok, vi må være sikre på at vi ikke gir dem det». Hun var en så bra mentor for meg. Jeg er virkelig takknemlig for mine opplevelser med henne. Hun er en stor grunn til min suksess, fortsetter 38-åringen.

RUTINERT: Kim Kardashian West vet hvordan hun skal gjøre en stor entré på vei ut av bilen foran paparazziene. Foto: NTB Scanpix
RUTINERT: Kim Kardashian West vet hvordan hun skal gjøre en stor entré på vei ut av bilen foran paparazziene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En annen interessant ting som ble avslørt i serien, var at en synsk kvinne angivelig så familiens suksess komme lang vei. 38-åringen forteller at rett etter O.J. Simpsons rettssak, besøkte faren, Robert, en synsk kvinne som fortalte ham hva som var i vente for familien hans.

Ifølge Kardashian fortalte den synske at etternavnet til familien kom til å bli kjent over hele verden.

Dette kan man trygt si at stemte, og etter at familien fikk sitt eget realityprogram, «Keeping Up With The Kardashians», har hele 17 sesonger av realityprogrammet rullet over tv-skjermene siden den første episoden ble sendt i 2007.

LES OGSÅ: «Flasher» millionene: - Nådd nye høyder

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer