Ble tatt av skjermen på kort varsel

TVNorge ble tvunget til å stokke om på sendeskjemaet kort tid før «Åndenes makt» skulle på luften denne uken.

BESØK: Klarsynte Lena Ranehag og programleder Tom Strømness besøk hos Hanne og Marius Jess Wold i «Åndenes makt» ble tatt av skjermen på kort varsel. Foto: TVNorge
BESØK: Klarsynte Lena Ranehag og programleder Tom Strømness besøk hos Hanne og Marius Jess Wold i «Åndenes makt» ble tatt av skjermen på kort varsel. Foto: TVNorge Vis mer

SEOGHØR.NO: TVNorge-serien «Åndenes makt» får hver uke tusenvis av seere til å benke seg foran TV-skjermen, for å følge med på nordmenns møte med overnaturlige fenomener.

Tirsdag skrev Seoghør.no om ekteparet Marius og Hanne Jess Wold fra Mogreina i Akershus, som etter planen skulle fortalt om sitt mystiske møte med et mannlig spøkelse i onsdagens episode.

- Det var tydelig at det var en mann. Jeg så tydelig omrisset av ham. Han kom mot meg og da gikk jeg til siden, sa Marius til Seoghør.no.

Da TV-seerne skrudde på skjermen onsdag, var imidlertid det forhåndsannonserte programmet blitt erstattet med en annen «Åndenes makt»-episode.

Øverst i artikkelen kan du se et utdrag fra programmet som ble tatt av lufta.

Mediesjef i TVNorge, Hanne McBride, vil ikke gå i detalj om hva som var årsaken til at programmet ble tatt av lufta.

– Vi hadde noen utfordringer med onsdagens oppsatte episode av Åndenes makt, som gjorde at vi måtte erstatte den. Vi valgte da å sette på det som opprinnelig var neste ukes episode.

Hun forsikrer imidlertid «Åndenes makt»-fansen om at programmet vil bli sendt på et senere tidspunkt.

LES OGSÅ: - Jeg måtte flytte meg da spøkelset kom