TRENER MYE: Bristol trener mye for å oppnå resultater på parketten. Vektmessig er derimot resultatene ikke så bra. Foto: All Over Press
TRENER MYE: Bristol trener mye for å oppnå resultater på parketten. Vektmessig er derimot resultatene ikke så bra. Foto: All Over Press Vis mer

- Ble syv kilo tyngre i «Skal Vi Danse»

Derfor har det uvanlige skjedd med stjernen.

Publisert
SEHER.NO: Sarah Palins datter, Bristol (20), gjør for tiden stor suksess i programmet «Dancing With The Stars», som er den amerikanske varianten av «Skal Vi Danse».

Danseprestasjonene til tross, på vektfronten går det ikke like bra for politikerdatteren, som tidligere klagde over at hun ikke gikk ned i vekt gjennom programmet.

Nå skriver National Enquirer at Palin faktisk har gått opp hele syv kilo i tiden hun har vært med i «Dancing With The Stars», noe som er svært uvanlig.

Grunnen er enkel. Bristol har rett og slett spist massevis av «junk food» mellom treningsøktene, noe fotografene har foreviget.

- Bristol har spist tonnevis med fast food. Hun var tidligere veldig sunn, men sier nå at hun ikke har tid til å tenke på det, forteller en kilde til den amerikanske tabloidavisen.

- Selv om hun får masse trening gjennom showet, klarer hun ikke å spise riktig.

Palin fortalte for en drøy måned siden at hun var misfornøyd med at de andre deltagerne raste ned i vekt, men slik var ikke tilfellet for henne.

- Jeg har ikke merket noe som helst endring på min egen kropp. Alle de andre går ned mange kilo, men jeg tror det kommer av at de er så stresset at de ikke klarer å spise. Jeg har ikke hatt det problemet, sa Palin den gang ifølge nettstedet Showbizspy.com.

På den måneden skal hun altså ha rast opp i vekt, og de siste fotografiene av stjernen viser at påstandene kan være sanne.

«Hun er jo i ferd med å bli tjukk», skriver nettstedet Showbizspy.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fortviler over sin egen vekt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer