FIN GJENG: Sammen med Øystein Dolmen (f.v), Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen, Vinni og Bertine Zetlitz, deltok Anne Grete Preus i «Hver gang vi møtes» i 2012. Foto: TV 2
FIN GJENG: Sammen med Øystein Dolmen (f.v), Jan Eggum, Elvira Nikolaisen, Halvdan Sivertsen, Vinni og Bertine Zetlitz, deltok Anne Grete Preus i «Hver gang vi møtes» i 2012. Foto: TV 2Vis mer

Ble sykemeldt etter «Hver gang vi møtes»

- Det skjedde noe som førte til at jeg følte at jeg ikke var i stand til å gjøre en god nok jobb, sier Anne Grete Preus.

SEOGHØR.NO: I fjorårets sesong av det populære TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» var det Anne Grete Preus, Elvira Nikolaisens, Halvdan Sivertsen, Øyvind «Vinni» Sauvik, Bertine Zetlitz, Jan Eggum og Øystein Dolmen som hyllet hverandre som artister.

Da programmet var ferdig skulle hele gjengen gjenforenes til konsert i Oslo under Norwegian Wood, men noen dager før opptredenen meldte Preus plutselig avbud.

«Anne Grete hadde gledet seg til å opptre med de andre fra «Hver gang vi møtes», og å være tilbake på Norwegian Wood. Hun hilser til både publikum og artister, og håper og vet de får fin kveld i Frognerbadet», stod det på festivalens hjemmeside den gang.

Preus ble deretter sykemeldt i 14 dager uten at manager Rune Lem ønsket å kommentere hva hun feilet.

Ett år etter hendelsen letter artisten selv på sløret.

- Det skjedde noe som førte til at jeg følte at jeg ikke var i stand til å gjøre en god nok jobb. Det ble på en måte til litt onde sirkler, sier Preus i et intervju med VG, uten ønske om å utdype saken.

Mens flere av de andre deltagerne høstet frukter fra TV-suksessen valgte Preus å trekke seg tilbake for å konsentrere seg om å skrive låter til sin nye plate. Hun sier også at hun holdt tilbake endel i forhold til å dele historier fra privatlivet sitt mens showet pågikk.

- Jeg følte at jeg ikke brettet meg så mye ut i programmet. Jeg tok vare på meg selv. Det er arbeidet mitt som gjør at jeg får oppmerksomhet i media. Jeg synes det er nok at tekstuniversitet mitt er ganske personlig, forteller hun til avisa.

Videre sier Preus at hun synes det er vanskelig å svare på om hun ville gjort det hele om igjen, men hun understreker at hun er glad for at hun deltok i programmet.LES OGSÅ: - I kveld blir det grining