Jamina og Stian Blipp:

- Ble syke på ferie

Ferieturen til Gran Canaria gikk ikke helt som planlagt for familien Blipp.

SYKDOM: Den solrike ferieturen til Gran Canaria ble ikke som forventet for familien. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
SYKDOM: Den solrike ferieturen til Gran Canaria ble ikke som forventet for familien. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var i forrige uke at programleder og komiker Stian Blipp (32) og kona Jamina Blipp (33) vendte snuten mot sydligere strøk, sammen med datteren Noelle (3) og deres fem måneder gamle sønn Bowie.

Ferieturen gikk til den spanske øya Gran Canaria, og med seg hadde de også tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (36), Samantha Skogrand (32) og barna deres.

Men i torsdagens episode av podkasten «BabyBoom» - podkasten til Samantha og Jamina - kom det imidlertid frem at turen gikk alt annet enn etter planen.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

- Var så kvalm

Når det først skal ferieres i varmere strøk med sol og palmer, er det ingen tvil om at formen helst skulle vært på topp. Slik ble det altså ikke for familien Blipp.

Det forteller Jamina og Samantha nærmere om i podkastepisoden.

Førstnevnte innrømmer at hun hadde gledet seg veldig til turen, men det tok ikke lang tid før det tok en helomvending for familien.

Familien hadde rukket å være på øya i en hel dag. De spiste på hotellet og dro tilbake til rommet om kvelden, da var alt helt fint. Men kort tid etter kjente hun at hun begynte å få vondt i magen. Det viste seg at hun hadde fått omgangssyke.

- Vi hadde jo egentlig forberedt oss på en kosekveld, og jeg ville ikke si noe og ødelegge den romantiske viben. Men til slutt måtte jeg bare si det, at jeg var så kvalm og at det kjentes ut som at jeg måtte spy. Også hørte vi bare at det brakte inne på rommet til Noelle på akkurat samme tid, forteller hun, og legger til:

- Altså, hun hadde spy overalt. Da satte det i gang. Hun spydde sikkert i nesten 17 timer i strekk. Jeg slapp unna med mageknip og kvalme. Når vi var ferdig, begynte Bowie og Stian. Som vi vet, disse gutta blir jo litt ekstra syke, så han var jo veldig dårlig da. Men det stoppet etter tolv timer.

Jamina Blipp har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

BARN: David Eriksen og samboeren Hedvig Sophie Glestad får ofte spørsmål om barn, noe som også er et gjennomgangstema i serien deres, «Alle elsker David». Reporter: Jonas Scheie Hammer. Video: Kine Falch / TV 2 Vis mer

- Ambulansetur til sykehuset

Videre i podkastepisoden forklarer hun at også sønnen Bowie var i dårlig form. Med tanke på varmen slet han veldig med å få i seg nok mat, og spiste nesten ingenting.

På et tidspunkt oppdaget foreldrene litt fukt i bleien, noe som gjorde de bekymret og de bestemte seg for å ringe legen

- Da ble det faktisk en liten ambulansetur til sykehuset, men det gikk veldig fint. Det var ikke noe dramatiske greier i det hele tatt, selv om det var litt ekkelt. Med en gang det er en ambulanse inni bildet så blir man litt redd for at det er noe, fortsetter hun.

MISFORTSÅR: Linni Meister tror massasjestaven til Mia Gundersen er noe helt annet i «Sofa». Video: TV 2 Vis mer

Hun forklarer at sønnen virket veldig slapp, men at han plutselig ble i godt humør igjen. Det var derfor vanskelig for henne å finne ut hvordan han egentlig hadde det.

På sykehuset fikk han riktignok ekstra inntak av væske, og da ble alt bra igjen, forsikrer tobarnsmoren, som også forteller at hele familien etterhvert ble friskmeldt.

LES OGSÅ: - Flytter: - Forelsket meg veldig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer