Ble syk av «Skal vi danse»

- Jeg trodde bare jeg var deprimert og tom for energi.

UTBRENT: Lene Alexandra Øien forteller at «Skal vi danse» var en av flere faktorer som gjorde henne utbrent.  Foto: Stella Pictures
UTBRENT: Lene Alexandra Øien forteller at «Skal vi danse» var en av flere faktorer som gjorde henne utbrent. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lene Alexandra Øien (30) satser igjen på musikken etter den uforglemmelige sangen «My Boobs are OK» i 2007, men først måtte hun ha to arbeidsfrie år og psykologhjelp. I et intervju med VG forteller den plateaktuelle blondinen at hun fikk seg en grundig knekk etter seieren i «Skal vi danse» for fire år siden.

- Jeg gjorde alt for at absolutt alle skulle like meg. Jeg trodde bare jeg var deprimert og tom for energi jeg, men det var en psykolog som gjorde meg oppmerksom på at jeg var utbrent, sier hun til VG.

Etter danseseieren valgte 30-åringen å bo hjemme hos moren sin. Hun fikk hjelp av psykolog, og forteller at det ikke var før i fjor at hun begynte å føle seg bedre.

- Psykologhjelp var veldig viktig for meg for å bli bedre. Jeg var jo ikke klar over at jeg var syk, men jeg hadde absolutt ingen energi og var ikke kreativ i det hele tatt, sier hun til avisen.

Nå er Lene Alexandra tilbake i rampelyset med EP-en «Try To Catch Me», og har sitt eget realityserien på TV 2s nettsider. Øien er travelt opptatt, og skjønner ikke hvordan hun skal ha tid til en kjæreste.

- Huff, jeg vil først og fremst være fri, og ikke ha meldeplikt. Dessuten skjønner jeg ikke hvordan folk som jobber har tid til kjæreste.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var jo vant til å dytte puppene foran meg   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer