Ble svindlet for 200.000 kroner

- Jeg forstår ikke hvorfor noen gjør dette mot meg, sier Anita Valen de Vries.

KONTOEN BLE TAPPET: - Penger er én ting, men jeg synes det er ekstra trist med hjemmesiden min, fordi jeg har lagt mye arbeid i den, sier Anita Valen de Vries, som ble svindlet for 200.000 kroner. Foto: SCANPIX
KONTOEN BLE TAPPET: - Penger er én ting, men jeg synes det er ekstra trist med hjemmesiden min, fordi jeg har lagt mye arbeid i den, sier Anita Valen de Vries, som ble svindlet for 200.000 kroner. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tidligere i år opplevde tidligere proffsyklisten Anita Valen de Vries (42) at hjemmesiden hennes ble hacket, som i sin tur førte til at nettsiden tiltrakk seg uønsket oppmerksomhet fra ukjente menn og ble en arena for sexsjikane av tobarnsmoren.

Senere tok noen kontroll over e-posten hennes. Men ulykken stopper ikke der for 42-åringen, skriver Her og Nå.

Anita bor i Nederland sammen med ektemannene Gerrit (43), samt barna Darren (12) og Antoinette (18). Nylig fikk de en telefon fra banken om at noen hadde forsøkt ta ut penger fra kontoen deres i flere forskjellige land. Svindelforsøket ble avverget, men det var ikke tilfelle sist gang...

Da tømte tyver den felles bankkontoen til Anita og ektemannen for 200.000 kroner.

- Jeg forstår ikke hvorfor noen gjør dette mot meg, sier Anita Valen til ukebladet.

Den tidligere proffsyklisten, som var med i TV 2-programmet «Skal vi danse» i 2009, legger ikke skjul på at hun er oppgitt over alt som har skjedd.

- Penger er én ting, men jeg synes det er ekstra trist med hjemmesiden min, fordi jeg har lagt mye arbeid i den. Det var mange som skrev innlegg på den fra hele verden, og nå er den borte. Jeg hadde stor glede av å legge ut bilder og skrive om trening og sykling på nettsiden min, forteller Valen til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Sexsjikanert av ukjente menn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer