Ble storesøster igjen

Lindsays far og hennes tre år eldre «stemor» har blitt foreldre.

FIKK EN GUTT: I oktober 2011 ble Michael Lohan arrestert for å ha banket opp Kate Major og han fikk rettslig forbud mot å kontakte henne. Onsdag ble de foreldre etter brudd på besøksforbudet.
FIKK EN GUTT: I oktober 2011 ble Michael Lohan arrestert for å ha banket opp Kate Major og han fikk rettslig forbud mot å kontakte henne. Onsdag ble de foreldre etter brudd på besøksforbudet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag var en stor dag for Michael Lohan (52). Mens hans trøblete skuespillerdatter Lindsay Lohan (26) satt og halvsov i en rettsal i Los Angeles, fødte av-og-på forloveden Kate Major (29) en sønn i Florida.

Den lille gutten har fått navnet Landon Major Lohan, og Michael skal ha klippet navlestrengen da han så dagens lys, melder TMZ.com.

Ifølge nettstedet sier familiens talsperson at alle tre har det veldig fint.

I tillegg til Lindsay, har Michael barna Ali (19), Michael Jr. (16) og Cody (15) fra sitt 22 år lange turbulente ekteskap med Dina Lohan (50). I november kom også sjokknyheten om at han var far til 17 år gamle Ashley Horn.

Ashley skal ha blitt unnfanget mens Michael var separert fra kona en kort periode i 1995, og til tross for at det er Lindsays halvsøster, har 26-åringen gitt klar beskjed om at hun ikke vil ha noe med henne å gjøre.

Nå gjenstår det å se om «Dick & Jane»-stjernen ønsker å se sin nyfødte lillebror.LES OGSÅ: Er rettsaken kjedelig, Lindsay?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer