«Paradise Hotel» 2018:

Ble stemt ut av de andre guttene: - Fikk litt som fortjent

Nok en deltaker måtte reise hjem fra realityhotellet.

SJOKK-EXIT: I kveldens episode av realityserien «Paradise Hotel» var det Leo Faa (i blomsterdress) som ble sendt ut i en såkalt ofringsseremoni. Foto: TV3
SJOKK-EXIT: I kveldens episode av realityserien «Paradise Hotel» var det Leo Faa (i blomsterdress) som ble sendt ut i en såkalt ofringsseremoni. Foto: TV3 Vis mer

(Se og Hør): I går var det Ann Marielle Lipinska (28) som måtte sjekke ut av «Paradise Hotel», etter at ondskapen tok over idyllen inne på hotellet.

I kveld skulle det vise seg at heller ikke guttene sitter trygt denne uken.

Da «Paradise»-legenden Kristian Renè Johansen (27) gjorde overraskende comeback, måtte guttene i en såkalt «ofringsseremoni».

Der skulle samtlige av hotellets mannlige gjester avgi sin stemme til den gutten de ønsket å sende ut av realityhotellet.

Etter at stemmene var talt opp, var det Leo Faa (22) som trakk det korteste strået. Kristian Renè tok dermed over 22-åringens plass i konkurransen.

- Dette er kjipt! Jeg så den egentlig komme, sier Faa til programleder Triana Iglesias i episoden.

Saken fortsetter nedenfor.

RØK UT: Leo Faa fikk flest stemmer i kveldens ofringsseremoni, og måtte dermed sjekke ut av skandalehotellet i Mexico. Foto: TV3
RØK UT: Leo Faa fikk flest stemmer i kveldens ofringsseremoni, og måtte dermed sjekke ut av skandalehotellet i Mexico. Foto: TV3 Vis mer

Startet som livsnyter

Leo Faa sjekket inn på hotellet med store planer om å kose seg med sol og festing i Mexico.

Underveis i oppholdet har han vist at han er en tøff spiller, og har blant annet vært med på å sende hjem legenden Carl Aksel Jansen (22), Thea Enoksen (20) og Joakim Karlsen (20).

Forrige uke var han også en viktig brikke i spillet med å få ut Ingrid Fosså Aguiluz (21), noe som endte i en dramatisk parseremoni.

- Jeg føler at jeg fikk litt som fortjent etter valget jeg tok forrige uke. Jeg føler at jeg har fått vist meg fram på hotellet. Det begynte med at jeg bare var en livsnyter, men så klina jeg til etter hvert, sier Faa i episoden.

Likevel påpeker han at han aldri har gjort noen valg for å såre andre.

- Jeg kommer til å savne alle. Det er nesten litt metaforisk at den mest godhjerta personen på hotellet røyk i ondskapens uke, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

STERILAN: Leo Faa forsøkte å forklare at jenter ikke strenger å forstørre leppene sine, men bommet litt på ordvalget. I ukas utgave av «Pærra-preik» oppsummerer vi noen av årets beste »gullkorn». Video: Marie Røssland / Programleder: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/gdUZTpzV5L0 Vis mer

Sinne og tårer

Årets sesong av «Paradise Hotel» går mot slutten om kun noen få uker, der vinneren av jubileumssesongen skal kåres.

Flere «legender» og nye gjester har stått for en rekke dramatiske hendelser, som har involvert både sinne, tårer og kjærlighet.

Forrige ukes parseremoni var altså preget av sterke følelser, da Ingrid Fosså Aguiluz måtte reise hjem. Dette ble ikke tatt godt imot av partneren Erik Anders Sæter (21).

Saken fortsetter nedenfor.

SINT: Erik Sæter var ikke blid da kveldens parseremoni tok en uventet vending. Ina Kilnes og Newa Reza gjester denne ukas «Pærra-preik», og forteller hva de følte da Erik hevet stemmen. Hovedpersonen selv, kommenterer også saken. Video: Marie Røssland / Reporter: Kine Falch Se hele programmet her: https://youtu.be/gdUZTpzV5L0 Vis mer

De to hadde rukket å falle for hverandre inne på hotellet, og de avslørte nylig overfor Se og Hør at de har blitt kjærester etter innspillingen.

Sæters reaksjon da Karoline Sophie Antonsen (23) valgte å bruke sin «fredning» på å stille seg bak ham, fikk de andre deltakerne til å skvette.

- Det verste var at Karoline sa hun skulle si ifra til Ingrid om hun skulle velge henne, sa Erik til Se og Hør og la til at det var vanskelig å ikke vite når han skulle få se Ingrid igjen.

Aguiluz reagerte med tårer da kjæresten så rødt.

- Det gjorde skikkelig vondt i hjertet å se ham sånn. Han var veldig lei seg og det betyr mye for meg, sa hun til Se og Hør.

Vil du holde deg oppdatert på «Paradise Hotel»? Meld deg inn i gruppa her.

LES OGSÅ: Ble ofret av de andre deltakerne: - Det verste som kunne skje