STJERNEMØTE: Marion Ravn ble smigret over at den tidligere fotballspilleren Tore André Flo ville ta bilde med henne under et bryllup i helgen. Her fra GramArts sommerfest i mai. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STJERNEMØTE: Marion Ravn ble smigret over at den tidligere fotballspilleren Tore André Flo ville ta bilde med henne under et bryllup i helgen. Her fra GramArts sommerfest i mai. Foto: Andreas Fadum / Se og HørVis mer

Ble «starstruck» av tidligere fotballspiller

«Flo er stor fan og ville ta bilde med MEG!», skriver en entusiastisk Marion Ravn.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare «oss vanlige dødlige» som blir ekstra gira når vi møter på kjendiser.

Det fikk popstjernen Marion Ravn (30) erfare da hun deltok i bryllup denne helgen.

Under festlighetene, som fant sted på det eksklusive hotellet The Thief i Oslo, spurte nemlig den tidligere fotballspilleren Tore André Flo (41) om popstjernen kunne stille på bilde - og det gjorde hun med glede!

For Marion Ravn er selv fan av 41-åringen:

«Flo er stor fan og ville ta bilde med MEG! #jensogtale This is one of the best football players from Norway! Tore André Flo! And he is a fan!», skrev hun til et bilde av stjernemøtet som hun la ut på Instagram:

De to kjendisene deltok i bryllupet til Tone Damlis (26) storesøster Tale Damli (27), som giftet seg med samboeren Jens Kristian Nesse (40) i Ullern kirke i Oslo i helgen.

Seoghør.no var på plass da bruden ankom kirken, og lillesøster Tone var svært spent på søsterens vegne:

- Vielsen var helt nydelig. Jeg grein til og med før jeg gikk inn i kirka. Nå må jeg begynne å skrive tale, det blir enda en utfordring. Men nå skal vi ta bilder - og så er det selskap, sa en rørt Tone til Seoghør.no.

Nygifte Tale er blant de mange som har kommentert på bildet av Marion og Tore André:

«Eg e fan av dikka begge to! Tusen takk for i går <3 @marionravn».

Se eksklusive videoer fra bryllupet her: 

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Marion Ravn

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.