Ble stanset fra Twitter-skandale hos dronningen

Cheryl Cole måtte stanse Twitter-avhengige Will.I.Am fra å fornærme dronningen.

INGEN VONDE FØLELSER: Dronningen hilste høfflig på Will.I.Am bak scenen. Vel uvitende om at han klødde i Twitter-fingeren på scenen. Foto: Fame Flynet
INGEN VONDE FØLELSER: Dronningen hilste høfflig på Will.I.Am bak scenen. Vel uvitende om at han klødde i Twitter-fingeren på scenen. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangerne Cheryl Cole og Will.I.Am (37) delte scenen under jubilleumskonserten for Dronningen av England. Men kongelig etikette var ikke Will.I.Ams sterkeste side.

- Jeg måtte faktisk advare han mens vi var på vei ut på scenen. Han hadde telefonen klar, det er ikke tull. Jeg sa til han «legg vekk telefonen nå før jeg dreper deg», sier Cole til Telegraph.

Det var mandag i forrige uke at britene hyllet sin Dronning Elizabeth II, etter 60 år på tronen. Et diamantjubilleum

På scenen var store artister som Paul McCartney, Tom Jones, Annie Lennox, Elton John, Cliff Richard og fler. Også Cheryl Cole og Will.I.Am, som i over to år har hatt et godt øye til hverandre.

Will.I.Am, som egentlig heter William James Adams Jr., er kjent fra bandet Black Eyed Peas, og sang med Cole under konserten.

Han er svært glad i bruke det sosiale nettverket Twitter, for å kommunisere med sine fans. Han har nærmest fått et rykte på seg som Twitter-avhengig, etter at han dro fram telefonen for å dele en tweet, mens han bar den olympiske fakkelen gjennom Taunton i England.   

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fergie og Will.I.Am tåler ikke trynet på hverandre. 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer