Aina Sollie Steen

Ble spyttet på av TV-seer

«Sommerhytta»-dommeren avslører ubehagelig hendelse.

KRITIKK: Kritikken har haglet mot dommertrioen. Foto: TV 2
KRITIKK: Kritikken har haglet mot dommertrioen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tiden ruller det populære programmet «Sommerhytta» over skjermen, og nå gjenstår finaleuken for de gjenstående deltakerne.

I likhet med tidligere sesonger har også dommertrioen, Aina Sollie Steen, Finn Schjøll og Lars Fossum, fått kjenne på det store engasjementet fra TV-seerne - både på godt og vondt.

Førstnevnte røper at ikke alle møter med fansen er like trivelige. Overfor TV 2 avslører nemlig «Sommerhytta»-profilen at hun ble spyttet på under en tur til matbutikken.

- I fjor ble jeg blant annet spyttet på i en matbutikk, av et ektepar. Det var midt under koronaen. De hadde på seg maske, tok av seg masken, og sa: «Fy skam deg for at du ødela alt for de og de parene», forteller interiør-designeren til avisen.

SJUKT: Av og til skjer det uforutsette ting, det skjedde med Sara og Ibrahim på «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer

Hun innrømmer at hun ikke visste hvordan hun skulle reagere etter kritikken.

- Da visste jeg ikke om jeg skulle le eller gråte rett og slett! Jeg har også fått tildelt noen nye kreative kallenavn som for eksempel «dominantpsykopat» og «nøttebrød».

LES OGSÅ: Går galt: dette skjedde egentlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer