ISKALDT FORHOLD: Stephen Collins og Faye Grant har ligget i skilsmissestrid i over to år. Skuespilleren gjør nå sitt beste for å stoppe pengestrømmen til sin kommende ekskone. Her er de to avbildet sammen på et veldedighetsarrangement i Los Angeles i desember 2011. Foto: Stella Pictures
ISKALDT FORHOLD: Stephen Collins og Faye Grant har ligget i skilsmissestrid i over to år. Skuespilleren gjør nå sitt beste for å stoppe pengestrømmen til sin kommende ekskone. Her er de to avbildet sammen på et veldedighetsarrangement i Los Angeles i desember 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ble sparket to timer etter lydopptaket

Stephen Collins' overgrepsinnrømmelse fikk raskt konsekvenser, nå nekter han å forsørge kona mer.

SEOGHØR.NO: For en drøy måned siden kom den sjokkerende nyheten om at «Den syvende himmel»-stjernen Stephen Collins (67) er under etterforskning for å ha forgrepet seg på mindreårige.

Avsløringen kom etter at et lydopptak fra en terapitime i 2012 ble offentliggjort av nettstedet TMZ. Det var kona til Collins, Faye Grant (57), som gjorde det hemmelig lydopptaket.

Grant og Collins står nå midt oppi en bitter skilsmisse.

67-åringen er langt fra fornøyd med tingenes tidstand. Ifølge TMZ fikk den tidligere så folkekjære TV-stjernen sparken fra en storfilm knappe to timer etter at TMZ publiserte lydopptaket, der Collins innrømmer overgrep mot barn.

Hør opptaket her:

BEDRE DAGER: Stephen Collins i en scene fra «Den syvende himmel» sammen med Catherine Hicks. Foto: Stella Pictures
BEDRE DAGER: Stephen Collins i en scene fra «Den syvende himmel» sammen med Catherine Hicks. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Arbeidsløs på grunn av kona

TMZ har fått tilgang på rettsdokumenter Collins har levert i anledning skilsmissesaken som går for retten denne måneden. Der påstår skuespilleren at han fikk sparken fra Seth MacFarlane-filmen «Ted 2», med Mark Wahlberg i hovedrollen, like etter at overgrepssaken smalt i media.

Stephen Collins, som hevder han tapte minst en halv million kroner på det kasserte filmprosjektet, ber dommeren nekte kona hennes månedlige bidrag på nesten 90 000 kroner.

Skuespilleren, som spilte pedofil prest i sin siste film, vil slå hånden fullstendig av kona økonomisk sett, ettersom han mener hun er skyld i at filmprodusenter ikke vil ta i ham med ildtang lenger.

Videre i rettsdokumentene sier Stephen Collins at han heller ikke forventer å få flere rolletilbud resten av året. Grant har på sin side nektet for at det er hun som har lekket lydopptaket til media.

Han og Faye Grant giftet seg i april 1985. De to har datteren Kate (25) sammen. Collins søkte om skilsmisse fra kona i mai 2012.

LES OGSÅ: Singel etter åtte år