SPARKET: John Travolta har blitt droppet fra filmversjonen av TV-serien Dallas. Her er han på fjorårets Golden Globe-utdeling sammen med skuespillerkollega Joaquin Phoenix. Foto: All Over Press
SPARKET: John Travolta har blitt droppet fra filmversjonen av TV-serien Dallas. Her er han på fjorårets Golden Globe-utdeling sammen med skuespillerkollega Joaquin Phoenix. Foto: All Over PressVis mer

Ble sparket fra storfilm

John Travolta skal ha fått en stor "pengegave" for å forlate filmsatsingen Dallas uten bråk.

SEHER.NO: John Travolta (53), som nylig ble nominert for Golden Globe for sin rolle i "Hairspray", har blitt fjernet fra filmversjonen av TV-serien Dallas til tross for at han har vært knyttet til prosjektet i to år, melder the New York Post.

Travolta, som hadde fått rollen som J.R. Ewing i filmkopien av den populære såpeserien fra 80-tallet, måtte forlate storsatsingen for to uker siden, men blakk ble  han ikke.

- John ble gitt en stor "pengegave" for å gå uten bråk. Fem av familiemedlemmene hans var også gitt roller i Dallas, men heller ikke de skal spille i filmen nå, forteller en kilde til avisen.

En venn av skuespilleren bekrefter at Travolta ikke lenger er involvert, men slår tilbake på ryktene om at han skal ha blitt betalt ut for å forlate prosjektet.

- Han skal ikke være med i filmen. De har nå tatt en ny vending enn de opprinnelig hadde tenkt. Jeg har ikke hørt noe om en "pengegave", og jeg tror heller ikke det om familiemedlemmene stemmer, sier han.

Travolta er ikke første stjernen som har fått sparken fra filmen. Den første store omveltningen skjedde i fjor da Shirley MacLaine (73), som skulle spille Miss Ellie, Luke Wilson (36) (Bobby Ewing) og gravide Jennifer Lopez (38) (Sue Ellen) ble droppet fra storsatsingen.

Navn som Meg Ryan (46) og Matthew McConaughey (38) ble nevnt som erstattere, men ingen av dem skrev under på noe.

Regissør Robert Luketic måtte også forlate settet til fordel for "Bend it Like Beckham"-filmskaperen Gurinder Chadha, og filmens budsjett ble nedjustert fra 355 millioner kroner til "noe MYE mindre", forteller kilden.

Filmselskapet 20th Century Fox vil ikke kommentere saken, ifølge the New York Post.

LES OGSÅ: Se Travoltas hårplugger