Ble snytt i skilsmisseoppgjøret

Denne avgjørelsen er lysår unna det Anna Anka hadde håpet på...

MÅ NØYE SEG MED MINDRE ENN EN TIENDEDEL: Anna Anka vile ha 640 000 kroner i måneden til sine utgifter av Paul Anka. Men nå tvinges hun til å nøye seg med mindre enn en tiendedel. Foto: TV3
MÅ NØYE SEG MED MINDRE ENN EN TIENDEDEL: Anna Anka vile ha 640 000 kroner i måneden til sine utgifter av Paul Anka. Men nå tvinges hun til å nøye seg med mindre enn en tiendedel. Foto: TV3 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Anna Anka vile ha 640 000 kroner i måneden til sine utgifter av Paul Anka. Men nå tvinges hun til å nøye seg med mindre enn en tiendedel.

Parets bitre skilsmisse er klar, og svenske Aftonbladet melder at skilsmissedokumentene nå er undertegnet av både Paul og Anna Anka. Avisen avslører at Anna Anka vil få en engangssum av sin eksmann, på 2,7 millioner kroner.
 
- I den summen inngår vanligvis erstatning for advokatkostnader. Med tanke på parets rettslige tvister, så kan jeg tenkte meg at Anna nok vil stå igjen med 1,5-1,8 millioner kroner, sier en person med innsyn i amerikanske skilsmisseoppgjør til Nöjesbladet.

Foruten engangssummen kommer Anna til å få utbetalt rundt 58 000 kroner i underholdningsbidrag hver måned, til henne og parets sønn, Ethan (4).

Denne avgjørelsen er lysår unna fra hva hun hadde håpet på når skilsmissen fra den amerikanske sangeren begynte. Den verdensberømte sangeren Paul Anka, sitter på en formue på rundt 420 millioner.

- Jeg har rett på halvparten av hans penger, sa Anna Anka i et intervju tidligere i år.

At hun ikke fikk mer skyldes parets ekteskapskontraktt. 

- Jeg har ingenting negativt å si om dette. Dokumentene får snakke for seg selv, sier Paul Anka.

Dette var blant Anna Ankas opprinnelige krav til skilsmisseoppgjøret, for månedlige utbetalinger:
Klær (for seg selv og sine to barn): 180 000 kroner.
Husleie: 71 700 kroner
Sykeforsikringer: 10 755 kroner
Ferier, gaver og underholdning: 71 700 kroner.
Smykker og juveler: 113 000
Restaurantbesøk: 21 510 kroner.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 

LES OGSÅ: - TV3 ville gått konkurs om jeg hadde vært med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer