Ble sms-bombet etter Twitter-tabbe

Charlie Sheen fikk 1.800 uventede tekstmeldinger.

TULLET DET VEKK: - Ray's Pizza? svarte Charlie Sheen til mange av dem som forsøkte å nå ham etter hans egen Twitter-tabbe. Foto: All Over Press
TULLET DET VEKK: - Ray's Pizza? svarte Charlie Sheen til mange av dem som forsøkte å nå ham etter hans egen Twitter-tabbe. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Superstjernen Charlie Sheen (46) twitret ved en feil ut sitt mobilnummer.

Bakgrunnen for tabben var at Sheen ville sende en privat melding til Justin Bieber da han spiste middag på Guy Savoy i Las Vegas. I meldingen sto det «310-954 72 77, ring meg bro». Ringte gjorde de. Ikke Justin Bieber, men atskillige av hans fem millioner følgere på Twitter...

Ifølge New York Post fikk han nemlig 1.800 sms, mens telefonen hans ringte i ett sett.

Charlie Sheen tok imidlertid sin egen, lille Twitter-tabbe med fatning. Flere ganger valgte han også å ta telefonen da folk ringte. Men han benyttet sjansen til å fleipe med enkelte av dem som tok kontakt med ham.

- Ray's Pizza? skal han sagt gjentatte ganger da folk forsøkte å nå ham.

Etter mange år med rus, skandaler og ekteskapsproblemer ser det nå ut til at Charlie Sheen (46) endelig har fått livet på rett kjøl. Forrige uke ble det derimot kjent at eks-kona Brooke Mueller (34) har store problemer med rusmisbruk.

I begynnelsen av desember ble Mueller arrestert for besittelse av kokain, som politiet mente hun planla å distribuere. Tobarnsmoren ble kastet i fengsel, og familien mente hun burde bli der for å lære en lekse. Redningen ble eks-mannen Charlie Sheen, som betalte rundt 65 000 kroner i kausjon.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Charlie betalte eks-kona ut av fengsel 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer