Joey King:

Ble slått til på Golden Globe-etterfesten

- Det som skjer i heisen, forblir i heisen.

FØR UHELLET: Joey King på den røde løperen før Golden Globe-utdelingen. Foto: NTB Scanpix
FØR UHELLET: Joey King på den røde løperen før Golden Globe-utdelingen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Natt til mandag var det duket for den årlige Golden Globe-utdelingen i Beverly Hills, hvor flere av verdens største skuespillere var på plass for å feire seg selv og bransjen. En rekke celebriteter kunne slippe jubelen løs og hente hjem priser, mens andre måtte nøye seg med en nominasjon eller til og med bare en invitasjon til den store kvelden.

Pris eller ei, kort tid etter utdelingen ble det arrangert etterfester, og det er ikke uvanlig at det også oppstår en rekke overskrifter derfra.

Blåveis

Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (50) har blant annet fått mye oppmerksomhet for å være på samme fest, men nå viser det seg at det kanskje er Joey King (20) som har fått flest overskrifter om seg selv i internasjonal presse.

På sin egen Instagram-profil, hvor hun har over 10,9 million følgere, delte hun nemlig sent mandag at hun hadde blitt slått til på etterfesten.

- Ikke alle kan si at Patricia Arquette ved et uhell slo til deg i hodet med Golden Globe-statuetten sin, men det kan jeg, skriver hun.

Til teksten har den 20 år gamle skuespilleren delt et bilde av seg selv med en tydelig blåveis midt i pannen.

Naturligvis har innlegget fått svært mye oppmerksomhet etter at det ble delt, og i skrivende stund er det likt over en million ganger. I tillegg renner det inn med kommentarer, hvor følgerne åpenbart er sjokkerte, men også lattermilde over det som har skjedd.

Legger seg flat

Patricia Arquette (51), som vant prisen som beste kvinnelige birolle i en miniserie, har i ettertid lagt seg flat og beklaget hendelsen.

- Det som skjer i heisen, forblir i heisen, skriver hun spøkefullt på Twitter.

- Nei, seriøst. Jeg beklager, søteste du, fortsetter hun ifølge E Online.

NÆRT FORHOLD: Patricia Arquette, Joey King og «våpenet» på Golden Globe-etterfesten - tilsynelatende etter uhellet. Foto: NTB scanpix
NÆRT FORHOLD: Patricia Arquette, Joey King og «våpenet» på Golden Globe-etterfesten - tilsynelatende etter uhellet. Foto: NTB scanpix Vis mer

De to kvinnene spilte mot hverandre i den rystende miniserien «The Act», som er basert på den sanne historien om Gypsy Rose Blanchard og hennes mor, Dee Dee Blanchard.

Joey King var selv nominert til en Golden Globe for sin rolle i «The Act», som beste kvinnelige skuespiller i en miniserie, men måtte se seg slått av Michelle Williams.

MOR OG DATTER: Ingen avslørte tragedien som egentlig utspilte seg i hjemmet til Dee Dee Blanchard og dattera Gypsy Rose, før det var for seint. «The Act» er basert på den sanne historien om deres liv. Video: Hulu Vis mer

Ble sviktet av sminkøren

Som nevnt er det det siste døgnet blitt skrevet en rekke saker fra den årlige prisutdelingen. For skuespillerparet Rita Wilson (63) og Tom Hanks (63) hang på et tidspunkt hele utdelingen, i hvert fall den røde løperen, i en tynn tråd.

Bare kort tid før den røde løperen skulle starte, skrev hun nemlig på Twitter at sminkøren og frisøren hennes var en time og tjue minutter for sen.

Hun delte også et Instagram-bilde av seg selv hvor verken håret eller sminken var fikset, hvor hun skrev følgende:

- Det er sånn du ser ut når hår- og sminkepersonen din til Golden Globe er en time og tjue minutter for sen, selv om du booket han i september. Det blir bare en time til hår og sminke.

Det skulle likevel vise seg at stjernen, sammen med ektemannen, rakk den røde løperen med god margin.

Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, har tatt temperaturen på Hollywood i forkant av årets Golden Globe-utdeling. Vis mer

LES OGSÅ: Overrasket for første gang på rød løper

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer