Ble slått til blods av kjæresten

Nå har «Transformers»-stjernen fått innvilget besøksforbud.

BLE SLÅTT TIL BLODS: Rachel Taylor søkte om besøksforbud mot sin ekskjæreste, og sier at hun «frykter for sin personlige sikkerhet, og velbefinnende». Newton skal ha overfalt Taylor ved to «svært alvorlige» tilfeller.  Foto: All Over Press
BLE SLÅTT TIL BLODS: Rachel Taylor søkte om besøksforbud mot sin ekskjæreste, og sier at hun «frykter for sin personlige sikkerhet, og velbefinnende». Newton skal ha overfalt Taylor ved to «svært alvorlige» tilfeller. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  «Transformers»-stjernen Rachel Taylor har fått innvilget et midlertidig besøksforbud mot sin ekskjæreste, Matthew Newton,  som tidligere var programleder for «X Factor» i Australia.

Den 26 år gamle skuespillerinnen, som spilte Maggie Madsen i storfilmen, søkte om besøksforbud mot eksen fordi hun «frykter for sin personlige sikkerhet, og velbefinnende», skriver Radar Online. 

Newton skal ha overfalt Taylor ved to «svært alvorlige» tilfeller.

Overfallene fant sted da paret var på ferie i Italia tidligere denne måneden.

Taylor ble alvorlig skadet, både på kroppen og i ansiktet, etter en svært offentlig krangel på et hotell i Roma. Politiet ble tilkalt, men Newton ble ikke tiltalt.

- Jeg gjorde dette for å sende en beskjed til alle om at vold og trusler ikke er akseptabelt, og burde bli håndtert av påtalemyndighetene, sier Rachel, som har endt forholdet til Newton, i en offentlig uttalelse.

Dramaet i etterkant av de angivelige overfallene, fikk Newton til å sykmelde seg som programleder for «X Factor». Nylig ble han imidlertid sparket fra showet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:
- Hun er den nye Megan Fox