Lindsay Lohan:

Ble slått ned på direkten

Lindsay Lohan sendte direkte mens hun trakasserte en familie på gaten. Det endte dårlig.

BLE SLÅTT TIL: I helgen sendte den tidligere skuespillerstjernen Lindsay Lohan direkte på Instagram. Sendingen viste angivelig at hun havnet i en konflikt med en ukjent familie. Foto: NTB Scanpix
BLE SLÅTT TIL: I helgen sendte den tidligere skuespillerstjernen Lindsay Lohan direkte på Instagram. Sendingen viste angivelig at hun havnet i en konflikt med en ukjent familie. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har den tidligere skuespillerstjernen Lindsay Lohan (32), mest kjent fra filmer som «Mean Girls» og «The Parent Trap», brukt tid på helt andre ting enn skuespill.

I 2015 flyktet hun fra USA og skandaleoverskriftene, til Mykonos i Hellas der hun driver en strandbar.

Livsstilsendringen har imidlertid ikke skapt mindre overskrifter av den grunn. Med sin ville og utsvevende livsstil får Lindsay stadig tabloidblekket til å sprute.

Denne helgen klarte Lindsay nok en gang å sørge for at fansen fikk seg en sjokkerende opplevelse.

På Instagram hadde den tidligere skuespilleren en direktesending, og midt i det hele ble slått ned på åpen gate, etter at hun provoserte på seg en ukjent familie.

Anklaget dem for menneskehandel

Ifølge utenlandske nettsteder som People, iNews, TMZ og Independent, som fikk se videosnutten før den ble slettet, skal Lindsay ha sittet i en bil da hun oppdaget en hjemløs familie på gaten, som hun skal ha omtalt som syriske flyktninger.

Ifølge TMZ skal superstjernen ha befunnet seg i Russland på dette tidspunktet, selv om det tilsynelatende ser ut til at hun nylig har vært i Paris.

Ifølge People skal Lindsay ha invitert barna i familien til å bli med henne for å se på en film på hotellet i Moskva, der hun angivelig befant seg. Familien skal ikke ha respondert på 32-åringens forespørsel.

- Du bør være en hardtarbeidende kvinne, og du bør gjøre ditt beste for at barna dine kan få et bedre liv, skal Lindsay ha skreket til den ukjente kvinnen i familien, ifølge iNews.

Ifølge Independent skal Lindsay også ha omtalt kvinnen som en skam for arabisk kultur.

Familien skal deretter ha begynt å pakke sammen tingene sine, noe Lindsay oppfattet som et svar på invitasjonen. Men i det familien gikk forbi bilen hennes, i stede for å sette seg inn, eskalerte det hele.

- Bilen min er rett her, skal hun ha skreket etter dem.

Uten noe respons fortsetter hun:

- Dere smugler barn! Jeg kommer ikke til å dra før dere blir med meg. Nå vet jeg hvem dere er. Ikke kødd med meg.

Saken fortsetter under:

Ble slått til

Ifølge utenlandske medier skal familien deretter ha begynt å snakke sammen på et annet språk enn engelsk.

Lindsay fortsatte å følge etter dem. Etter noen minutter skal kvinnen i familien tilsynelatende ha fått nok, og snudde seg mot Lindsay.

Kvinnen skal ha konfrontert den frekke 32-åringen og slått til henne.

- Dere, jeg er så redd, skal Lindsay deretter ha sagt inn i kameraet gråtende, mens hun holdt seg til ansiktet.

Deretter stoppet videoen.

People og Independent skal ha vært i kontakt med Lindsay Lohans manager uten å ha fått en kommentar om hendelsen. En kilde nær familien forteller til Us Magazine at de rundt henne er svært bekymret.

- Det siste året har de nærmeste rundt henne bekymret seg for at hun ikke lenger er edru, sier kilden.

Turbulent liv

Skuespilleren har i lang tid nærmest blitt forfulgt av skandaler. Hun har blant annet blitt fengslet på grunn av fyllekjøring, og møtt i retten for smykketyveri og ubetalte regninger.

REHAB: Da Lindsay Lohan gjestet David Lettermans talkshow ble det mye fokus på hennes rehab-opphold. Men det virket ikke skuespilleren veldig interessert i å snakke om. Video: Reuters / Worldwide Pants. Vis mer Vis mer

Sommeren 2011 satt Lohan i husarrest i sitt eget hjem etter å ha brutt vilkårene for en fyllekjøringsdom, og hun har vært på rehab for å få hjelp med dop- og alkoholavhengighet gjentatte ganger.

Med et utagerende partyliv, flere svært offentlige forhold og kampen mot en spiseforstyrrelse, har hun fått rykte på seg som en av Hollywoods mest beryktede skandalestjerner.

I et stort intervju med New York Times i sommer, ga Lohan uttrykk for at hun føler seg hjemsøkt av en trøblete fortid.

- Jeg håper folk snart innser at jeg er en normal, hyggelig person. En bra person som ikke har noen onde intensjoner. Fortida må få bli fortida, sa hun til avisen den gang.

LES OGSÅ: – Jeg var ødelagt og kunne ikke repareres

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer