- Ble slått bakover av sjokket

Ole Edvard Antonsen fikk strøm-sjokk i «71 grader nord». Se video!

STRØM-SJOKK: Ole Edvard Antonsen hoppet bakover da han fikk det første sjokket. Foto: TVNorge
STRØM-SJOKK: Ole Edvard Antonsen hoppet bakover da han fikk det første sjokket. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video nederst i saken! 


SEOGHØR.NO: I mandagens «71 grader nord» må deltagerne gjennom en bokstavelig talt svært spent frikortkonkurranse. Ole Edvard Antonsen var først ut, der man skulle føre en metallgjenstand gjennom en strømførende løype. Berørte man kanten, fikk man støt.

- Da jeg fikk det første støtet, fikk jeg så sjokk at kroppen ble slått bakover. Jeg hoppet bokstavelig talt. Strømmen var så sterk at det kjentes best nedover i beina, som ledet strømmen ned i bakken. De andre som så på trodde jeg faket, men det var altså så vondt, sier Antonsen til Seoghør.no.

Produksjonen ba deltagerne om å ta av seg på føttene, i tillegg til å helle vann på bakken. Dette for å gjøre det ekstra vondt.

- Siden jeg var førstemann ut, visste jeg ikke helt hva jeg gikk til. Vi ble bedt om å ta av oss på beina, og i tillegg helte de en god del vann på bakken, slik at vi skulle merke det skikkelig.

I bakgrunnen stod de andre deltagerne og lo. Men Antonsen lo sist og best da de andre tok fatt på strømløypen, i kamp om å unngå å bli den første mannen som ryker ut av konkurransen.

- Jeg holdt på å le meg ihjel da de andre skulle ut etter meg. Det var nok mye heftigere enn de hadde trodd, og utrolig morsomt å se på, sier han til Seoghør.no.

«71 grader nord» ser du mandag kveld kl. 20.30 på TVNorge. Se vår store TV-guide her!
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Tilfeldig at alle jentene røk ut først

[obj:media:11118]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer