-Ble slått av mamma også

Natascha Kampusch skal ha blitt mishandlet både av sin mor og kidnapperen Wolfgang Priklopil.

RYKTEFLOM: Mange hevder de negative ryktene skyldes sjalusi på grunn av pengene Natascha har tjent den siste tiden. Foto: ORF
RYKTEFLOM: Mange hevder de negative ryktene skyldes sjalusi på grunn av pengene Natascha har tjent den siste tiden. Foto: ORF Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Det dukker stadig opp nye opplysninger om den 18 år gamle jenta, som onsdag 23. august klarte å rømme fra mannen som holdt henne fanget i åtte og et halvt år.

Opplysningene gjør historien om Natascha enda mer gåtefull enn den allerede er.

Ifølge naboer til og bekjente av Kampusch-familien, avskydde Natascha sine foreldre. Årsaken skal ha vært at moren drakk mye og ga henne juling. 

-  Hun var en forferdelig mor, sier Anneliese Glaser.

Ble sultefôret

Noen hevder at Nataschas tøffe oppvekst førte til at hun ikke hadde noe imot å bli kidnappet.

Flere psykologer sier imidlertid at det hun hadde opplevd i barndommen gjorde at hun klarte å overleve de tunge årene med den sadistiske kidnapperen, skriver britiske The Times.

Priklopil skal ha sultet henne i lengre perioder, og deretter stappet i henne altfor mye mat. Hvis han mente at hun hadde gjort dårlig husarbeid, mishandlet han henne og fotograferte skadene.

I Wien påstår folk at moren kjente Priklopil før datteren ble bortført, og det går rykter om at hun ikke var så innestengt som hun hevde.

Har tjent godt

Natascha forteller imidlertid selv at hun ble tvunget til å bo i en innreddet smøregrop under Priklopils garasje. Hun innrømmer å ha fått lov til å være i hagen, på bilturer og på en ferietur, men alltid under kidnapperens oppsyn.

Natascha skal ha sikret seg godt økonomisk etter at hun kom vekk fra det hennes medierådgiver kaller «et helvete» for en måned siden. Hun tjente mye penger allerede på de første intervjuene hun ga.

I tillegg forbereder hun og hennes advokater en erstatningssak mot den østerrikske staten og avtaler om filmrettigheter med Hollywood.

Mange mener at de negative ryktene om henne er utløp for sjalusi på grunn av pengene hun tjener.(ANB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer