FIKK TILBUD: Line Victoria fikk tilbud om å stille lettkledd i to herreblader, noe hun takket pent nei til.  Foto: Stella Pictures
FIKK TILBUD: Line Victoria fikk tilbud om å stille lettkledd i to herreblader, noe hun takket pent nei til. Foto: Stella PicturesVis mer

Ble slank - fikk nakentilbud

TV 2s Line Victoria Husby ryddet opp i sitt forhold til Peppes Pizza og gikk ned 16 kilo...

SEHER.NO: Tidligere "Frokost Quiz"-programleder Line Victoria Husby (26) har fått mye omtale for sitt flotte utseende det siste året, og har tidligere avslørt at hun har gått ned hele 16 kilo.

Ifølge tv-profilen planla hun ikke å gå ned i vekt, men hun innrømmer at hun har blitt flinkere til å passe på mat og trening, noe som har gitt tydelige resultater.

- Egentlig var det ikke planlagt, for jeg var fornøyd med hvordan jeg så ut. Men jeg har fått et mer bevisst forhold til mat, trening og det å leve litt sunnere. Jeg har for eksempel sluttet helt å spise pizza. Jeg tror ikke jeg har spist en Peppes Pizza på to år, og det er godt, for da jeg og revisoren min gikk gjennom regningene mine i 2005, fant vi ut at jeg hadde spist Peppes for 55.000 kroner! forteller hun - og legger til:

- Ingen kvinner føler seg noensinne fornøyde med seg selv, og jeg har jo lagt på meg noen godkilo i sommer. Men jeg synes ikke det gjør noen ting. Jeg er fortsatt litt gladtjukk, dermed er det heldigvis ingen som legger merke til om jeg legger på meg noen kilo.

Selv om dette har ført til litt økt fokus blant gutta, nekter hun å se på seg selv som et sexsymbol.
- Jeg ser ikke på meg selv som noe sexsymbol. Og det er jeg veldig glad for, humrer hun til Seher.no.

TV-profilen kan imidlertid avsløre at hun har fått flere tilbud om å stille opp lettkledd i herreblader etter vekttapet.

- Jeg fikk faktisk to konkrete tilbud, men det takket jeg pent nei til, selv om jeg ble veldig stolt da. Jeg hadde kanskje gjort det hvis jeg hadde hatt en jobb der jeg spilte på sex og var en sexy jente, men det er jeg ikke, smiler hun.

Likevel ser hun ikke bort fra at hun kanskje kan finne på å gjøre noe sånt en dag.

- Man skal aldri si aldri. Det er definitivt ikke noe mål, men man vet ikke. Per dags dato har jeg heldigvis en jobb der jeg kan få beholde klærne på, ler hun.

Les mer om Line Victoria på hennes bloggside (ekstern link)

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Nå fungerer ikke glad-tjukk vitsene lenger