Kim Kardashian og Kanye West skilles:

Ble slaktet for bryllupstalen

Sju år etter bryllupet er det slutt mellom Kim Kardashian og Kanye West.

SKILLES: Etter sju år skilles Kanye West og Kim Kardashian. Foto: AFP / NTB
SKILLES: Etter sju år skilles Kanye West og Kim Kardashian. Foto: AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter tre ekteskap har Kim Kardashian (40) vist at hun ikke har mistet troen på evig kjærlighet, til tross for at det ikke alltid går som planlagt. Fredag slo bomba ned i Hollywood, Kardashian og ektemannen gjennom sju år, Kanye West (43), skal skilles.

Samme dag som realitystjerna Kim Kardashian fylte 33 år, gikk Kanye West ned på ett kne og fridde til henne i 2013. Duoen hadde den gang vært sammen i halvannet år, men hadde vært gode venner enda lenger.

Året etter ble de erklært rette ektefolk, og har med tida blitt blant Hollywoods mest profilerte par.

Selv om ekteskapet nå er ved veis ende, er det nok mange som husker talen rapperen holdt til sin berømte kone på den store dagen for sju år siden. 43-åringen er kjent for å si hva han har på hjertet, og det gjorde han også da.

Mens de fleste velger å la bryllupstalen handle om sin kjærlighet til kona, handlet Wests tale om Kardashian-imperiet. Flere store nettsider gjorde i ettertid narr av talen.

«Tuller du Kanye West? Krigere og industri? Den ultimate kjendis? Hvis dette er sant så er ikke det søte bryllupet mellom deg og Kim det vi trodde det var. Det hele virker som noe tull servert på et gullfat,» skrev Fishwrapper på sin nettside.

Spesiell tale

I bryllupstalen snakket West mye om hvordan superparet utnyttes av tabloidpressen. Fordeler og ulemper ved kjendislivet var også et av temaene han valgte til sin bryllupstale.

- De tror det er ok å bruke oss på forsiden av bladene sine. De bruker oss for å selge blader. Vi forhandler ikke med dem. Vi liker ikke det. Vi er ikke dumme, sa han.

Til slutt la han til en setning som fikk spesielt mye oppmerksomhet fra blant andre UsWeekly.

- The Kardashians er en industri!

Han snakket også om konas nære familie og hvordan de alle er såkalte krigere. Han sa at det ikke var en eneste person i familien som ikke har måttet forsvare seg overfor pressen. West hadde heller ikke problemer med selvtilliten.

AVSLØRER: Ryktene har svirret om at Kanye West har vært utro mot Kim Kardashian West med youtuberen Jeffree Star. Nå kommenterer sistnevnte ryktene. Video: Jeffree Star Vis mer

- Vi er de mest fantastiske menneskene i vår tid. De som sitter rundt dette bordet, har en kombinasjon av krefter som kan få jorden til å bli et bedre sted, sa rapperen.

Heldigvis sparte han en setning til sin nye kone også.

- Kim er den ultimate kjendis. Den ultimate kunst. Jeg gleder meg til å tilbringe hver eneste dag med Kim, resten av mitt liv.

Men slik ble det altså ikke.

Skilles

Paret skal ha tilbrakt mer og mer tid fra hverandre de siste månedene, og fredag kveld bekrefter kilder overfor TMZ at det er slutt mellom dem og at de skal skilles.

Ifølge TMZ ber Kardashian om delt omsorg for parets fire barn. Rapperen skal ha sagt seg enig i fordelingen og de to stjernene skal være åpne for å samarbeide om barna.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

Videre kommer det fram at stjerneparet hadde en ektepakt sammen og at begge parter langt på vei skal være enige.

«Det står ikke oppgitt en separasjons-dato i dokumentene innlevert av kjendis-advokaten Laura Wasser. Datoen regnes likevel nesten som irrelevant ettersom bruddet allerede har blitt godt dokumentert i nyhetene og sosiale medier den siste tiden», skriver TMZ.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer