SINT: - Denis er sint som fy, og vil at Jude Law nå får vise at han er en mann, forteller Samantha Burkes bestemor, Delores. Foto: All Over Press
SINT: - Denis er sint som fy, og vil at Jude Law nå får vise at han er en mann, forteller Samantha Burkes bestemor, Delores. Foto: All Over PressVis mer

Ble skjelt ut av eksens far

- Han er meget sint, avslører modellens bestemor.

SEHER.NO: Fredag skrev Seher.no at skuespiller og Florida-modell Samantha Burke er gravid med superstjernen Jude Laws (36) fjerde barn. Nå kommer det også frem at Samanthas far ringte og skjelte ut 36-åringen etter at det var over mellom de to.

Burke er gravid i syvende måned, som en konsekvens av at hun datet den britiske skuespilleren i tiden da han spilte inn Sherlock Holmes-filmen tidligere i år.

Modellens bestemor, Delores, forteller at Samanthas far, Denis, tok saken i egne hender da han hørte om datterens graviditet.

- Min sønn, Denis, er meget sint. Han føler at Jude utnyttet hans lille jente. Han ringte ham, men kom ikke igjennom på det nummeret Jude ga Samantha. Derfor fortsatte han bare å legge igjen beskjeder. Til slutt ringte en eller annen advokat opp igjen, og Denis fikk med det laget litt bråk, sier hun til Britain's Mail on Sunday.

Ifølge Delores var det mest sannsynlig dette som gjorde at den 36 år gamle skuespilleren raskt gikk ut og lovet å ta vare på babyen.

- Jeg tror det er grunnen. Denis er sint som fy, og vil at Jude Law nå får vise at han er en mann, forteller hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Diaz i heftig trekant-drama