Ble skjelt ut av Cæsar-fans

Ikke alle klarer å skille mellom skuespiller og rollefigur i «Hotel Cæsar».

SEOGHØR.NO: Da Vanessa Nyman gjorde sitt inntog på «Hotel Cæsar» var det ikke alle som likte den bråkjekke bloggeren. Det fikk skuespiller Marte Sæteren (24) merke da hun møtte «Cæsar»-fans på gaten.

- Folk får et sterkt forhold til karakterene på hotellet. Så jeg har opplevd at folk ikke klarer å skille rollefigur og skuespiller. Noen har kommet bort og gitt meg en skjennepreken, sier Sæteren til Seoghør.no.

Men hun tar seg ikke nær av kritikken.

- I starten var det litt rart for man vil jo bli likt, men engasjement er det vi ønsker og jeg har opplevd det så mye at det preller av.

JUBILEUMSFEST: Hotel Cæsar feirer 15 år og torsdag feiret skuespillerne på settet. Fra venstre Marte Sæteren, Nils Vogt og Hilde Lyrån.  Foto: Morten Eik/Se og Hør
JUBILEUMSFEST: Hotel Cæsar feirer 15 år og torsdag feiret skuespillerne på settet. Fra venstre Marte Sæteren, Nils Vogt og Hilde Lyrån. Foto: Morten Eik/Se og Hør Vis mer

I disse dager feirer «Hotel Cæsar» 15-årsjubileum og i den forbindelse var det åpen dag i TV-studioet. Da fikk Sæteren mye positiv tilbakemelding fra fans og hun tror folk med tiden har blitt mer glad i Vanessa.

- I starten var hun en typisk blogg-jente med høye tanker om seg selv. Da følte jeg at folk mislikte henne i stor grad. Men hun har tryna gang på gang og nå opplever jeg at folk liker henne på en annen måte.

Hennes beste minne er måten hun har blitt tatt imot på hotellet.

- Det var flott og bli møtt av en bra gjeng og det er det jeg vil huske mest. Det var min første faste skuespillerjobb etter utdanningen og det har vært fantastisk.

Se «Hotel Cæsar» mandag til torsdag på TV2.

LES OGSÅ: «Hotel Cæsar»-stjernenes mest romantiske øyeblikk