Ble skilt i vår - nå er han gift på ny

Filmstjernen ble ektemann for tredje gang.

GIFT FOR TREDJE GANG: I helgen giftet kultskuespiller Peter Fonda seg for tredje gang - med kvinne nummer tre, Margaret «Parky» DeVogelaere. Her er de to avbildet under filmfestivalen i Cannes i år. Foto: Stella  Pictures
GIFT FOR TREDJE GANG: I helgen giftet kultskuespiller Peter Fonda seg for tredje gang - med kvinne nummer tre, Margaret «Parky» DeVogelaere. Her er de to avbildet under filmfestivalen i Cannes i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Peter Fonda (71), spesielt kjent for rollen som Captain America i kultklassikeren «Easy Rider», ble søndag gift for tredje gang. Det melder People.

71-åringens utkårede denne gangen er Margaret «Parky» DeVogelaere, og paret ga hverandre sitt «ja» på idylliske Hawaii denne helgen. Dette ifølge Fondas talsperson.

Og forhåpentligvis er alle gode ting tre for skuespilleren. Fonda har nemlig tidligere vært gift med Susan Brewer fra 1961 og til 1972, et ekteskap som resulterte i skilsmisse - og barna Justin og Bridget Fonda. Bridget (47) er selv skuespiller, kjent fra filmer som «Jackie Brown» og «Gudfaren 3».

Den 71 år gamle brudgommen, som er sønn av filmlegenden Henry Fonda, skilte seg fra kone nummer to så sent som i våres. Portia Crockett og Fonda var gift fra 1975 og hadde altså 35-års bryllupsdag i fjor.

Med to lengre ekteskap bak seg kan man håpe at Fonda nå er desto bedre rustet til å gå løs på sitt tredje...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gifter seg for fjerde gang 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer