KLAR FOR RETTSSAK: Leonardo DiCaprio fikk ansiktet sitt skåret opp med en knust flaske. Hollywoodkjekkasen vil nok helst glemme hendelsen, men nå blir den rippet opp i igjen... Foto: FAME FLYNET
KLAR FOR RETTSSAK: Leonardo DiCaprio fikk ansiktet sitt skåret opp med en knust flaske. Hollywoodkjekkasen vil nok helst glemme hendelsen, men nå blir den rippet opp i igjen... Foto: FAME FLYNET Vis mer

Ble skåret opp i ansiktet med knust flaske

Nå får den voldelige kvinnen sin rettmessige straff...

SEHER.NO: For fem år siden ble Leonardo DiCaprois ansikt skåret opp med en flaske. Superstjernen vil nok helst glemme hendelsen, men nå blir den rippet opp i igjen.

I 2005 snek Aretha Wilson (40) seg inn på en kjendisfest i Hollywood og den rasende kvinnen vansiret DiCaprios ansikt med en knust flaske.

«Inception»-stjernen ble kjørt til sykehuset, hvor han måtte sy 12 sting.

Angivelig skal ikke målet for kvinnen i utgangspunktet ha vært Leonardo, men derimot en ekskjæreste som hun hadde forvekslet den uheldige skuespilleren med, skriver BT.

Etterfølgene for Wilson ble en lengre fengselsstraff for overfall av særlig voldelig karakter. Men like før rettsaken begynte, stakk kvinnen av til Canada, hvor hun har holdt seg i skjul frem til 2008.

I 2008 ble den voldelige kvinnen arrestert for enda en voldssak, og ble dermed oppdaget av myndighetene, som lovte å utlevere kvinnen til USA så snart hun hadde sonet sin straff i nabolandet.

Nå er Aretha Wilson ankommet Los Angeles, hvor hun må svare for seg foran en dommer.

- Hun ble brakt tilbake i går, hun er anholdt og siktet for overfall med risiko for legemsbeskadigelse, sier en talsmann for politiet i Los Angeles til E News.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Trekker seg etter voldsskandalen