Ble skamslått på fest i London

Byturen endte i et blodig og oppsvulmet ansikt for den norske skjønnheten.

SEHER.NO: Modell og skuespiller Monica Hansen (30) opplevde det store marerittet, da en mann på over 190 centimeter tok tak i henne på vei ut av utestedet Movida i London, skriver Se og Hør.

– Han prøvde å få kontakt med meg hele kvelden, men jeg overså ham. Det taklet han tydeligvis ikke og slo meg rett ned utenfor utestedet. Jeg er blitt fortalt at han er bokser, sier Monica til Se og Hør Weekend.

Kristian Valens (34) eks-kjæreste var i den engelske hovedstaden i forbindelse med et fotooppdrag. Hjem til Norge måtte hun dra med en knust tann og blødninger fra øyet.

Ifølge Se og Hør tok det en halvtime før politiet kom. Først etter én time kom ambulansen. Nå har Monica bestemt seg for å ta affære.

– Folk har puttet ting i drinkene mine før, og det som skjedde utenfor Movida, var dråpen som fikk begeret til å renne over. Nå skal jeg ansette egen livvakt, forteller hun.

Monica Hansen skal tidligere ha hatt forhold til kjente stjerner som Leonardo DiCaprio, Enrique Iglesias, Victor Webster, Vincent Young og James Willder, i tillegg til at hun i 2005 altså var sammen med komiker Kristian Valen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Missearrangør betalte for modellpupper

Artikkelen fortsetter under annonsen