TRE TAPTE: Helene, Silje og Martine D. måtte dra hjem fra Top Model i samlet flokk.
TRE TAPTE: Helene, Silje og Martine D. måtte dra hjem fra Top Model i samlet flokk.Vis mer

- Ble sjokkert over sexfokuset

Martine D. syntes det var ekstremt i årets Top Model.

SEHER.NO: Overraskelsene har stått i kø for årets deltagere av Top Model-konkurranse på TV3.
Sesongen startet kontroversielt med jenter som ble oppfordret til å rote med hverandre og kline og ta av seg på overkroppen på fotoshoot i første episode. I andre episode måtte to jenter stille naken på gruppebilde.

I kveld kunne vi se hvordan jentene må kaste seg rundt og reise til Marokko på kort varsel. Her skulle de vise hva de var god for i en fremmed kultur og med ukjente klær, farger og snitt.

Sendte hjem tre 

Dette ble en test for jentene og programleder Vendela og resten av juryen syntes nå det ble tydeligere hvilke jenter som hadde noe å gjøre i konkurransen, og hvem som ikke hadde noe der å gjøre. Dermed valgte de å skille klinten fra hveten og sende tre jenter hjem på en gang.

Helene Hornstuen Urberg (19) fra Drammen, Silje Hellenes (19) fra Nevlunghavn, og Martine Bjørke Dyb (20) fra Rælingen måtte pakke sakene sine og si takk for seg.

- Det var kjedelig at vi var flere som gikk ut samtidig. Vi fikk ingen forklaring på hvorfor vi gikk ut. Jeg trodde poenget var at vi skulle lære noe av dette. Jeg har ikke hørt fra noen etter at jeg dro hjem. Vendela sa ikke hadet engang, sier Martine til Seher.no.

Hun syntes der og da det var kjipt å gå ut, for hun hadde vært sikker på at hun skulle nå lenger i konkurransen, siden hun har erfaring fra før.

- Jeg ville det veldig sterkt. Jeg meldte meg ikke på for moro skyld, sier hun.

Reagerte på sexfokuset

Martine forteller at hun hadde det kjempegøy i Top Model, men det var spesielt én ting hun reagerte sterkt på:

- Jeg fikk sjokk over at de fokuserte så mye på sex, sier hun og henviser til jentekyssingen og det at hun ble oppfordret til å blotte brystene på andre fotoshoot.

- Det ble voldsomt. Det var jo jenter der som var nede i 15-16-årsalderen, så det var ekstremt. Vi snakket om det hele tiden, og alle syntes det, forteller Martine D.

Silje Hellenes er den som tilsynelatende var mest skuffet over å bli sendt hjem. Hun bryter sammen i gråt på bakrommet etter avgjørelsen.

- Jeg brøt litt sammen der og da. Jeg var sliten og hadde ikke spist på fem dager. Men nå går det kjempefint. Det var bare deilig å komme hjem. Det var morsomt å være med. Men det var ikke som jeg trodde, sier Silje til Seher.no.

Ville ikke gjort det samme igjen

Silje ble hentet inn som ny deltager da Sasha ble kastet ut etter å ha nektet å klippe håret. Hun fikk en telefon, sa ja og kastet seg rundt på få timer for å bli med i konkurransen.

Hun er ikke sikker på om hun ville gjort det samme igjen.

- Jeg hadde nok ikke sagt ja en gang til. Det er for mye TV de greiene der. Det gikk mye på å spille.

Jeg hadde nok ikke sagt ja en gang til. Det er for mye TV de greiene der. Det gikk mye på å spille.

Top Model går på TV3 mandag kl 20.30.

Har du et tips om Top Model-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Frøydis kollapset etter fotoshootFOTOSHOOT I MAROKKO: Frøydis får store problemer i varmen i Marokko. Foto: Bjørn Opsahl/TV3
Foto: Bjørn Opsahl/TV3
Martine D i Marokko Foto: Bjørn Opsahl/TV3
MONA LISA i Marokko Foto: Bjørn Opsahl/TV3
SILJE i Marokko Foto: Bjørn Opsahl/TV3
Christina i Marokko Foto: Bjørn Opsahl/TV3
ELISE i Marokko Foto: Bjørn Opsahl/TV3
GOISHA i Marokko Foto: Bjørn Opsahl/TV3
HELENE i Marokko Foto: Bjørn Opsahl/TV3
MARITA i Marokko Foto: Bjørn Opsahl/TV3