LEI SEG: - Det var en spøk, en sarkastisk én. Men det så helt feil ut på trykk. Jeg ble sjokkert, sier Zac Efron om sin egen heroinspøk. Her er Zac avildet med kjæresten Vanessa Hudgens. Foto: All Over Press
LEI SEG: - Det var en spøk, en sarkastisk én. Men det så helt feil ut på trykk. Jeg ble sjokkert, sier Zac Efron om sin egen heroinspøk. Her er Zac avildet med kjæresten Vanessa Hudgens. Foto: All Over Press Vis mer

Ble sjokkert over egen spøk

- Det var den verste følelsen i verden, forteller superstjernen.

Publisert
SEHER.NO: Stjerneskuespilleren Zac Efron (22), mest kjent for sin rolle i "High School Musical”, medgir at han ble sjokkert over sin egen spøk om at skuespillerkollega Leonardo DiCaprio (35) hadde fortalt ham at heroinmisbruk var det eneste som kunne ødelegge hans karriere.

Etterpå ble nemlig kommentaren mistolket av avisen The Times, som tok utsagnet ytterst seriøst.

- Det var en spøk, en sarkastisk én. Men det så helt feil ut på trykk. Jeg ble sjokkert, sier Zac Efron til entertainmentwise.

Etterpå forsøkte Zac å gjøre det hele godt igjen overfor Leonardo, skal man tro nettstedet.

- Jeg forsøkte å ringe Leo og si at jeg var lei meg og at det ikke var det jeg mente i det hele tatt. Det var den verste følelsen i verden, forteller han åpenhjertig.

I slutten av november skrev Seher.no at DiCaprio kan ha funnet tilbake til eks-kjæresten, Bar Rafaeli (24).


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Omringet av damer på badeferie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer