<strong>NULL KJEMI:</strong> - Vi lever i to totalt forskjellige verdener, og klarte ikke å finne hverandre. Vi har forskjellige måter å tenke på, og da er det vanskelig å forholde seg til ham som arbeidskollega, sier Tommy Rodahl til Seher.no. Foto: Alex Iversen/TV 2
NULL KJEMI: - Vi lever i to totalt forskjellige verdener, og klarte ikke å finne hverandre. Vi har forskjellige måter å tenke på, og da er det vanskelig å forholde seg til ham som arbeidskollega, sier Tommy Rodahl til Seher.no. Foto: Alex Iversen/TV 2 Vis mer

- Ble sjokkert da jeg hørte hva han mente om meg

Her forklarer de to «Farmen»-deltagerne hvorfor de havnet i tottene på hverandre.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  I mandagens «Farmen» ble det klart at Siv Annie Bjørnvåg, som lørdag røk ut av TV 2-programmet, hadde bedrevet et dobbeltspill og at hun til slutt valgte årets utfordrer, Jan Rudi Bendiksen, som den nye storbonden.

Dette var ikke akkurat populært blant de andre deltagerne, til tider virket det nesten som om stemningen ble opprørsk på gården. Samtidig ble det klinkende klart at to av deltagerne, Tommy Rodahl (47) og Jan Rudi Bendiksen (27), ikke var i nærheten av å komme overens.

Bedre blir det ikke av at Siv navngir nettopp Tommy til denne ukas storbonde i brevet hun har etterlatt til storbonden.

Men hvorfor skar det seg egentlig så fullstendig mellom Tommy og Jan Rudi?

- Det koker rett og slett ned til dårlig kjemi, sier Tommy til Seher.no.

47-åringen mener nemlig at han ikke hadde noe som helst til felles med sin konkurrent, som ved å bli storbonde denne uka dermed er sikret en plass i finaleuka.
 
- Vi lever i to totalt forskjellige verdener, og klarte ikke å finne hverandre. Vi har forskjellige måter å tenke på, og da er det vanskelig å forholde seg til ham som arbeidskollega, forteller han.

Mandag uttalte Rodahl til Seher.no at han mener hjemsendte Siv Annie Bjørnvåg fortjener mer juling enn mat. «Farmen»-deltageren er derimot mer nådig mot Jan Rudi, som inngikk avtalen med den taktiske kvinnen fra nord.

- Det forsåvidt forståelig at han gjør den avtalen. Jeg liker ikke måten han gjør det på, men det er lett å forstå at han gjør det. Jeg tror at han i en periode angret, det gikk ganske mye utover ham. Men det må han tåle. Jeg synes ikke synd på ham, men Siv gjorde valget innlysende for ham. Han skulle vært bra dum for ikke å si ja.

Jan Rudi Bendiksen på sin side forteller til Seher.no at det var Tommy som tok det største initiativet til uvennskapet mellom dem.

- Jeg hadde ikke så mye kontakt med Tommy egentlig, jeg fikk vite av andre at han ikke likte meg. Derfor holdt jeg meg unna, mener den 27 år gamle bergenseren.

Bendiksen tror også det faktumet at han kom inn i «Farmen» og ble god venn med Kim André Ågedahl, som allerede var venn med Tommy - gjorde Rodahl ørlite sjalu.

- Jeg fikk høre at Tommy mente jeg var rappkjeftet, og ble sjokkert over at han hadde de meningene om meg. Han ble kanskje bitter over at jeg kom inn og ble kamerat med Kim André, sier Jan Rudi Bendiksen til Seher.no.

Om Jan Rudi velger Tommy til førstekjempe eller ikke blir klart i episoden som sendes torsdag.

«Farmen» ser du på TV 2 mandager og torsdager klokka 20.00, samt lørdager klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.    

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette spillet var bare en bløff  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer