Ble sjokkert av Jennys fødselsspøk

- Jeg fikk noia, forteller Erik Solbakken om MGP-makkerens overraskelse.

SPØKEFUGL: Jenny ga Erik sjokk under tredje delfinale i Larvik. Hun overbeviste makkeren om at kona lå på sykehuset, klar til å føde. Foto: Se og Hør
SPØKEFUGL: Jenny ga Erik sjokk under tredje delfinale i Larvik. Hun overbeviste makkeren om at kona lå på sykehuset, klar til å føde. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For Erik Solbakken (28) er det ikke kun Melodi Grand Prix som står i sentrum i disse dager. Lysluggen fra Hemsedal venter nemlig sitt første barn med kona Ellen (29), og termin er rett rundt hjørnet.

Det bestemte MGP-makker Jenny Skavlan (26) seg for å utnytte, under den tredje og siste delfinalen i delfinalen i Larvik. Det forteller duoen da de gjestet P3morgen.

- Jeg skal jo bli far i disse dager for første gang. Jenny tok telefonen min, hun måtte låne den, også lagret hun noe på den. Plutselig hadde hun ordnet et skikkelig haraball med ledelsen i MGP, som kom og sa: «Nå føder Ellen, du må på sykehuset», forteller Solbakken.

Situasjonen ble raskt mer dramatisk. 

- Først så sa jeg: «Yeah right». Men så sa de: «Jo, hun har prøvd å ringe deg». Også tar jeg telefonen min som har vært på lufting hos Jenny - og der ser jeg: 24 anrop. Og jeg får noia! 

Jenny hadde alt planlagt ned til fingerspissene.

- Vi hadde fått en i redaksjonen som ikke drikker - for dette var jo klokken to på natta, til å stå utenfor klar i en bil, og vi slenger Erik inni bilen og bare: «Du skal bli far»! Vi slenger igjen døra, kjører ti meter, da tror Erik at han er på vei til Oslo for å bli far, kl to om natta, litt sånn sigen fra dansegulvet, sier hun til P3morgen og ler.

Heldigvis avslører de til en nervøs Erik hva som er på gang - eller rettere sagt, ikke på gang. De stopper bilen, åpner døren og finner en vettskremt MGP-programleder, som snart bli pappa på ordentlig.

- Altså, jeg har jo aldri vært far, så jeg kan gjerne nå si at jeg er bitter, sier han.

LES OGSÅ: Slik takler hun nervene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer