KRANGEL MELLOM TEAMENE: Team Åge var overlykkelig da han vant den store finalen av "Det store korslaget" på TV 2 fredag kveld, men i forkant av sendingen skal det ha vært dårligere stemning. Foto: SCANPIX
KRANGEL MELLOM TEAMENE: Team Åge var overlykkelig da han vant den store finalen av "Det store korslaget" på TV 2 fredag kveld, men i forkant av sendingen skal det ha vært dårligere stemning. Foto: SCANPIXVis mer

Ble sjikanert av Team Bjarne

- Det handlet om at jeg skulle være homofil og masse ufint i forhold til det.

SEHER.NO: Fredag ble det klart at det var "Wig Wam"-vokalist Åge Sten Nilsen og koret hans som gikk av med seieren i "Det Store Korslaget" mot Team Bjarne.

Men selv om fredagsunderholdningen for TV-seerne framsto som fryd og gammel, var ikke alt en dans på roser før sendingen, da det skal ha oppstått et opptrinn i kulissene mellom Team Åge og Team Bjarne.

Til VG avslører Åge Sten Nilsen nå at han følte seg sjikanert av koret til Bjarne Brøndbo i forkant av finalen.
 
- Det handlet om at jeg skulle være homofil og masse ufint i forhold til det. Det var stygge, feilaktige ting, sagt i et fellesforum med veldig mange til stede, forteller han til avisen.

Nilsen sier at den handlet om grov sjikane av hans person, som kom fra enkeltpersoner i koret, og artisten tok oppgjøret med hele koret over mikrofon.

- Jeg fortalte Team Bjarne ganske tydelig i mikrofonen hva jeg mente. For meg var det viktig å konfrontere dem som snakket dritt om meg, i hvert fall når det gjelder usannheter. Det er greit å sluke kameler, men ikke hvaler, sier han til VG.

Nilsen fortelle til avisen at han i ettertid fikk en beklagelse, og at det per i dag ike er noe vondt blod mellom han og Team Bjarne.

TV 2 bekrefter at det var et opptrinn i kulissene fredag, mens Bjarne Brøndbo ønsker selv ikke å kommentere saken.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Utrolig hva folk får seg til å spørre om