<strong>SIDE OM SIDE:</strong> Charlotte Frogner spiller i NRKs nye sitcom «Side om side» - med NRK-profilene Jon Almaas og Tore Sagen. Foto: NTB Scanpix
SIDE OM SIDE: Charlotte Frogner spiller i NRKs nye sitcom «Side om side» - med NRK-profilene Jon Almaas og Tore Sagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ble sjekket opp fra teatersalen

Charlotte Frogner fikk sms av publikummer - i dag er de to samboere.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Charlotte Frogner (32) er kjent fra suksesser som «Hvaler», «Død Snø» og som Kristin Lavransdatter i Kristinspelet i Sel.

Og det var nettopp via teaterscenen at Frogner møtte sin musikersamboer Erik Holm (41) - da hun sto på scenen og han satt blant publikum.

Til Dagbladet Magasinet forteller 32-åringen at Holm sendte henne en sms etter at han hadde sett henne i en forestilling: «du virker gøy».

Charlotte ble sjarmert, og etter en kaffedate ble de to kjærester. Til magasinet avslører skuespilleren at dette er trommis nummer tre hun har blitt kjæreste med:

- Det er faktisk mulig Erik ikke vet det en gang. Nu vel. Da får han vite det nå. Gratulerer!

På den sosiale bildedelingstjenesten Instagram har Erik Holm lagt ut flere hyggelige bilder av samboeren og datteren:

For tiden er Charlotte aktuell som den snobbete kona til Jon Almaas i NRKs nye sitcom «Side om side».

Erik Holm har tidligere spilt i bandet Beady Belle.

LES OGSÅ: Tore Sagen og Live Nelvik vil ha flere barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer