Donald Trump og Christie Brinkley

- Ble sjekket opp av Trump mens begge var gift

Den gifte supermodellen Christie Brinkley (64) fant seg ikke i påfunnet.

- SKJØRTEJEGER: Christie Brinkley snakker nå åpent om en episode som fant sted mens hun var gift med sangstjernen Billy Joel. Hun hevder at Donald Trump, også godt gift, inviterte henne med på privatflyet sitt. Foto: NTB scanpix
- SKJØRTEJEGER: Christie Brinkley snakker nå åpent om en episode som fant sted mens hun var gift med sangstjernen Billy Joel. Hun hevder at Donald Trump, også godt gift, inviterte henne med på privatflyet sitt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): De siste ukene har det stormet rundt USAs sittende president Donald Trump, etter at en pornostjerne hevdet han hadde an affære med henne - mens han var gift med Melania Trump.

Hun har siden gått tilbake på påstandene, men presset rundt presidentens privatliv har ikke roet seg ned av den grunn. Nå fyrer tidligere supermodell Christie Brinkley (64) opp under ryktene om presidentens angivelige svake punkt for vakre kvinner.

I et intervju beskriver hun ham som en kategorisk skjørtejeger, og hevder at hun ble invitert med på hans privatfly - mens han var godt gift.

Påstår flørtete tone

Det er til Porter Magazine at stjernen åpner opp om Trump-historien. Fox News har gjengitt deler av intervjuet. Dette var på tiden da den styrtrike forretningsmannen var gift med Ivana Trump, som er mor til Ivanka, Eric og Donald jr.

- Telefonen min ringte, og fyren i andre enden sa: «Hei, Christie, det er Donalden». Jeg sa «Hei, Billy», fordi jeg var sammen med Billy Joel på tidspunktet. Men stemmen fortsatte videre, gjenforteller hun, og fortsetter:

- «Nei, nei. Dette er Donalden … Jeg hører at du skal til Aspen i morgen. Det skal jeg, og. Jeg vil gjerne at du sitter på med privatflyet mitt», skal Trump ha sagt til supermodellen.

EKSPAR: Christie Brinkley var gift med Billy Joel fra midten av 1980-tallet til midten av 1990-tallet. Hun hadde ingen lyst til å sette seg på Trumps privatfly. Foto: NTB scanpix
EKSPAR: Christie Brinkley var gift med Billy Joel fra midten av 1980-tallet til midten av 1990-tallet. Hun hadde ingen lyst til å sette seg på Trumps privatfly. Foto: NTB scanpix Vis mer

Episoden må ha funnet sted mellom 1985 og 1991, ettersom hun i tidsperioden hadde et forhold og ekteskap med Billy Joel. Trump var på sin side gift med Ivana fra 1977 til 1991.

Brinkley, kjent for å ha prydet forsidene av blant annet Sports Illustrated tre år på rad, hadde ingen interesse av å fly med «The Donald» - Donalden.

- Jeg sa tusen takk, men at jeg allerede hadde fikset mine egne fly. Jeg visste at han var gift, men likevel spurte han om jeg ville være med på flyet hans. Han var veldig flørtete rundt det. Han var ute på skjørtejakt, hevder modellen overfor Porter.

- En slesk fyr

Hun forteller at hun i mange år har vært stille om hvordan hun oppfattet den styrtrike eiendomsmogulen, men at hun nå er ferdig med det.

- Jeg har alltid oppfattet han som slesk. Han er litt sånn: «Pass på, flytt dere, rike mennesker kommer her, alt er gull, 24-karats gull, det beste, flotteste, ingen har mer gull enn meg», forteller hun.

Det hvite hus har fått mulighet til å kommentere anklagene om presidenten, men har ikke besvart magasinet eller Fox' henvendelser om saken.

BLE SJOKKERT: Emma Thompson var på filminnspilling i Hollywood da hun fikk en telefon av Donald Trump. Den nåværende presidenten kom med et forslag Thompson ble sjokkert av. Hun forteller historien i denne ukas «Skavlan». Video: NRK Vis mer

Sjokkerte i bikini

Brinkley har gjennom nesten fire tiår hatt en enorm karriere.

Hun har vært på nærmere 500 forskjellige magasinforsider, og hadde en 12 år lang kontrakt med det anerkjente sminkemerket Covergirl.

FØRSTE GANG: Det var i 1979 at Christie Brinkley prydet sin første forside av Sports Illustrated sin årlige badetøy-utgave. Foto: Faksimile
FØRSTE GANG: Det var i 1979 at Christie Brinkley prydet sin første forside av Sports Illustrated sin årlige badetøy-utgave. Foto: Faksimile Vis mer

Hennes privatliv har også vært på agendaen. På midten av 1980-tallet var hun gift med nevnte Joel, og har totalt vært gift fire ganger. Hennes siste skilsmisse, fra arkitekt Peter Cook, ble mye omtalt i amerikanske medier da det stormet som verst i 2008.

For et års tid siden var det derimot hennes profesjonelle liv som genererte oppmerksomhet. I 1979 stilte hun opp for Sports Illustrated for første gang. I fjor, nesten 40 år etter, gjorde hun det igjen.

Hun var ikke alene om å være i magasinet. 63-åringen hadde nemlig valgt å stille opp med døtrene sine.

Døtrene Sailor Brinkley Cook (19) og Alexa Ray Joel (32) sto side om side med moren på bildene, som magasinet selv har offentliggjorde. Modellen skrev stolt om øyeblikket på sin egen Instagram-konto.

«Ja! Jeg er glad for å kunne fortelle at jeg er tilbake i Sports Illustrated. Jeg tenkte at ingen ville se på meg når mine to vakre døtre står ved min side. Barna mine tror jeg går på vannet, så la oss ikke nevne fruktboksen som er gjemt under vannet», skrev hun blant annet om det stolte øyeblikket.

Saken fortsetter nedenfor.

Bildene ble omtalt av flere medier verden over, deriblant People, som tok en prat med modellikonet. Hun trodde hun skulle legge fra seg karrieren for flere år siden, men den gang ei.

- Da jeg fylte 30 tenkte jeg at «dette er siste gang jeg poserer i en badedrakt. Når nummeret kommer ut, er jeg 63 år gammel. Jeg tenkte at den tida var forbi, men når jeg fikk muligheten til å gjøre det sammen med jentene mine tenkte jeg «én siste gang», forklarte hun til magasinet.

Døtrene var også tydelig henrykt over å få stille opp med moren. På Instagram la begge ut innlegg der de beskrev fotoseansen. Sailor på 19 år skrev blant annet at hun lenge har slitt med selvbildet, men at hun likevel bestemte seg for å stille opp.

Det angret hun ikke på ett sekund.

«Jeg er sunn, men jeg liker likevel å kose meg. Det er jeg glad for. Jeg har sett meg i speilet og klart å ELSKE disse tingene rundt kroppen min som normene har bestemt at er uønskede», skrev hun blant annet. ​

LES OGSÅ: Superstjernen sjekket inn på rehab i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer